Muzica pentru o cauza nobila la Iasi

0
Formatia Tempo va sustine marti, 13 decembrie, de la ora 18.00, in cafeneaua Phoenix din Iasi concertul Heart Tempo – lighten up your spirit with soft, delightful music.
Organizatorii evenimentului, membrii clubului Interact Iasi, isi propun sa schimbe un pic registrul si tematica concertelor din aceasta perioada, sustinand totodata si o cauza nobila. Astfel, concertul reprezinta o strangere de fonduri, in urma careia vor fi cumparate diferite materiale si ustensile medicale urgente pentru Sectia de Oncologie a Spitalului Sf. Maria din Iasi. Biletul de intrare este 10 lei, pret in care intra si o bautura gratuita.

Mai multe pe www.altiasi.ro.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează