Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Mos Craciun este si pentru copii saraci?

1

Pentru unii copii a fi sarac inseamna a nu avea ultimul model de ghiozdan de firma sau perechea de blugi ori jucaria pe care au vazut-o in ultima reclama de la televizor… pentru multi altii, saracia este normalitatea din casa in care s-au nascut si unde pamantul de pe jos tine loc de luxul numit “gresie”, iar singura masa a zilei “o mamaliga rara” alaturi de care, de multe ori, mama-pentru aceia care o alaturi, nu are ce sa le mai dea pentru a le astampara foamea.

Pentru acesti copii lipsiti de bucuriile pe care cei mai multi le considera normalitate Asociatiei EDUCO a organizat campania umanitara:„Sa-l aducem pe Mos Craciun… acolo unde n-a ajuns niciodata”- este indemnul care a reusit sa sensibilizeze oamenii cu inima mare pentru a aduce bucuria sarbatorilor in inimile si pe fetele multor copii saraci din judetul Botosani!

In cadrul acestei campanii organizatorii vor ajunge inclusiv la -Complexul de servicii pentru copilul aflat in dificultate „Sf. Nicolae”- din Trusesti unde sunt asteptati de acei care nu cunosc dragostea parinteasca, pentru care notiunea de “parinti” este doar un vis!

Impartirea cadourilor va avea loc in perioada  19 – 21 decembrie, urmand ca pe data de 22 decembrie sa se desfasoare conferinta de presa in cadrul careia vor fi prezentate rezulatele acestei campanii.

Te invitam sa fii chiar TU Mos Craciun pentru acesti copii saraci! Fii alaturi de noi si alatura-te campaniei pentru a le aduce bucuria Craciunului celor care n-au trait-o niciodata!

Pentru donaţii va sta la dispoziţie contul RO54RZBR0000060014050647, deschis la Raiffeisen Bank, sau puteţi contacta reprezentanţii asociaţiei la numărul de telefon: 021.335.86.56, fax: 0378.10.20.47, e-mail: office@educo-romania.org și site-ul www.educo-romania.org.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.