Mos Craciun este si pentru copii saraci?

1

Pentru unii copii a fi sarac inseamna a nu avea ultimul model de ghiozdan de firma sau perechea de blugi ori jucaria pe care au vazut-o in ultima reclama de la televizor… pentru multi altii, saracia este normalitatea din casa in care s-au nascut si unde pamantul de pe jos tine loc de luxul numit “gresie”, iar singura masa a zilei “o mamaliga rara” alaturi de care, de multe ori, mama-pentru aceia care o alaturi, nu are ce sa le mai dea pentru a le astampara foamea.

Pentru acesti copii lipsiti de bucuriile pe care cei mai multi le considera normalitate Asociatiei EDUCO a organizat campania umanitara:„Sa-l aducem pe Mos Craciun… acolo unde n-a ajuns niciodata”- este indemnul care a reusit sa sensibilizeze oamenii cu inima mare pentru a aduce bucuria sarbatorilor in inimile si pe fetele multor copii saraci din judetul Botosani!

In cadrul acestei campanii organizatorii vor ajunge inclusiv la -Complexul de servicii pentru copilul aflat in dificultate „Sf. Nicolae”- din Trusesti unde sunt asteptati de acei care nu cunosc dragostea parinteasca, pentru care notiunea de “parinti” este doar un vis!

Impartirea cadourilor va avea loc in perioada  19 – 21 decembrie, urmand ca pe data de 22 decembrie sa se desfasoare conferinta de presa in cadrul careia vor fi prezentate rezulatele acestei campanii.

Te invitam sa fii chiar TU Mos Craciun pentru acesti copii saraci! Fii alaturi de noi si alatura-te campaniei pentru a le aduce bucuria Craciunului celor care n-au trait-o niciodata!

Pentru donaţii va sta la dispoziţie contul RO54RZBR0000060014050647, deschis la Raiffeisen Bank, sau puteţi contacta reprezentanţii asociaţiei la numărul de telefon: 021.335.86.56, fax: 0378.10.20.47, e-mail: office@educo-romania.org și site-ul www.educo-romania.org.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.