Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Model European Union Iași 2019

0

Model European Union Iași (MEU Iași) devine un proiect de tradiție pentru Asociația Studenților din Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași. Aflat la cea de-a treia ediție, evenimentul a căpătat amploare și a pus Iașiul pe harta orașelor care promovează valorile Europene.

După anul centenar, 2019 este marcat de importanța Președinției României la Consiliu Uniunii Europene și de alegerile pentru Parlamentul European.

Echipa de organizare a MEU Iași 2019 și-a propus să aducă mai aproape activitățile din institițiile Bruxellului și să destrame mitul care planează asupra acestora. Astfel, între 5 și 10 martie va avea loc, într-un cadru oficial și multicultural, simularea procesului legislativ al Uniunii Europene. Pentru ca dezbaterea să fie cât mai aproape de realitate, subiectele puse în discuție vor fi alese dintre prioritățile României pe perioada mandatului la Presedinția Consiliului UE.

Membrii Asociației sunt deosebit de onorați de faptul că evenimentul se va desfășura sub Înaltul Patronaj al Reprezentanței Comisiei Europene din România. De asemenea, MEU Iași a primit Premiul de Excelență din partea Institutului European din România pentru promovarea valorilor europene.

Înscrierile se fac aici până pe 31 ianuarie. Pentru mai multe detalii, vizitați pagina de facebook Model European Union Iasi sau trimiteți-ne un mesaj pe adresa de mail: meu.iasi@asd-uaic.ro

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.