Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Mirela Retegan, Antrenorul Părinţilor, a premiat cea mai iubită învăţătoare din România

0

Silvia Fuică din Galaţi este câştigătoarea primei ediţii a Campaniei ”Alege Învăţătoarea Anului“

Învăţătoarea din Galaţi, SILVIA FUICĂ a câştigat acest titlu trecând de cea mai importantă şi cea mai grea evaluare, cea făcută de părinţi.

Doamna a fost propusă şi susţinută de aproape 40 de părinţi. Alături de ea au mai intrat în competiţie peste 400 de Învăţători din toată România, toţi propuşi de părinţi.

Profesoara_Galati-272

Marea câştigătoare a fost descrisă de părinţi fiind o femeie minunată, un pedagog foarte priceput care ştie să împartă iubirea celor 30 de suflete din clasa , în mod egal şi cu răbdare pentru fiecare.

„Toţi părinţii au scris mesaje frumoase despre învăţătoarelor părinţilor lor. Dar ce m-a impresionat în acest caz a fost mobilizarea unei clase. Mi s-a părut un model bun de urmat pentru toţi părinţii din România. Educatia unui copil se face în „Treimea sfânta „: copil, şcoală, părinte . Am apreciat spiritul lor de-a se mobiliza pentru a face împreună un cadou. A fost nevoie de un minut de implicare, fără nici un alt cost material” a declarat Mirela Retegan – iniţiatoarea proiectului.

Pentru a oferi diploma care îi conferă titlul de Învăţătoarea Anului doamnei Silvia , Mirela Retegan și Gaşca Zurli s-au deplasat la Galaţi la Școală 13 Ştefan ce Mare şi le-au făcut o mare bucurie celor mici.

Supriza a foat imensă. În clasa ştia o singură fetiţă care a sărit în braţele Mirelei şi-a început să plângă în hohote spunându-i la ureche celei pe care copiii o numesc Tanti Prezentatoarea:
” Eu am ştiut de două săptămâni dar mama mi-a zis să păstrez secretul şi am simţit că nu mai pot. A foat foarte greu”.

Clasa Fluturaşilor – clasa pregătitoare de la Şcoală 13 Ştefan cel Mare din Galaţi a avut parte de cea mai mare surpriză pe anul acesta: s-au trezit cu Gaşca Zurli fix la ei în clasa. A fost un premiu pe care părinţii lor l-au câştigat participând la campania Alege Învăţătoarea Anului – campanie iniţiată de Mirela Retegan -Antrenorul Părinţilor.

Doamna Silvia şi-a primit coroniţa şi diploma, copiii au primit câte un jurnal cu toate autografele Găştii şi cea mai tare porţie de joacă. Totul s-a încheiat în curtea şcolii unde s-au adunat toţi copiii să se bucure de cele mai iubite personaje din România.

Alege Învăţătoarea anului este o iniţiativa a Mirelei Retegan- Antrenorul Părinţilor şi susţinută de Zurli şi Fundaţia Nouă Generaţie. Se doreşte să devină an de an o ocazie prin care părinţii să-şi manifeste recunoştinţă pentru învăţătorii care merită.

Întreaga poveste a acestei minunate surprize, dar și detaliile despre proiectul Antrenorul părinților găsiți aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.