Microexpoziţia „Inamicii albinei”, 29 iunie – 2 octombrie 2016 @Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi

0

Începând cu data de 29 iunie, la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi va putea fi vizitată microexpoziţia „Inamicii albinei”, al doilea modul din cadrul proiectului expoziţional „Albinele şi noi”, care se desfăşoară pe durata a cinci ani.

Albinele si noi 2016

Albinele, cu organizarea lor strictă, reprezintă permanent o lecţie vie de educare şi îndemn la hărnicie, un exemplu de dăruire în folosul societăţii. După ce anul trecut, în cadrul primului modul al expoziţiei, vizitatorii au fost familiarizaţi cu aspecte legate de viaţa şi activitatea albinelor, anul acesta specialiştii din cadrul muzeului vor aborda o parte mai puţin plăcută pentru albine, respectiv inamicii acestora, de la cei invizibili până la cei vizibili (printre care se numără şi omul). De asemenea, pe lângă partea ştiinţifică a expoziţiei, se mai doreşte şi transmiterea către public a unui mesaj despre rolul binefăcător al consumului de produse apicole pentru sănătatea oamenilor.

Microexpoziţia „Inamicii albinei” va rămâne deschisă la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii „Răsvan Angheluţă” Galaţi până pe data de 2 octombrie 2016.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine aproape 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele informații care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. 12 ani De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.