Marketing Evening – Antreprenoriatul la IASI

0

Asociatia Studentilor din Domeniul Marketingului (asdMARK) organizeaza marti, 26 februarie 2012, incepand cu ora 19.00, cea de-a noua editie a evenimentului Marketing Evening. Evenimentul se va desfasura  la sala 402, in Corpul R al Universitatii Alexandru Ioan Cuza din Iasi.

Marketing Evening – Antreprenoriatul faciliteaza intalnirea studentilor si nu numai, cu Severin Sânzianu, Consultant Senior de Vânzări la Premian, prin intermediul unei metode specifice educatiei nonformale. In cadrul acestui eveniment, participantii vor aborda discutii despre antreprenoriat in general, despre cum se pot dezvolta unele competente antreprenoriale, despre motivatiile pe care le poate avea un antreprenor in tot ceea ce face, despre cum se pot identifica unele oportunitati antreprenoriale,dar si despre pasii care pot duce un tanar antreprenor catre succes.

Participarea este gratuita, dar accesul la eveniment se face pe baza de inscriere online, prin completarea formularului diponibil aici: docs.google.com/forms/d/1wUgthb6aJ2apKJc9bHyp60JJGwjR0WVhZ_bT0LXv0LU/viewform

Atentie! Numarul de locuri este limitat la 40.

Proiectele derulate sub denumirea generica de Marketing Evening, ajunse acum la editia a noua, au scos in evidenta atat nevoia studentilor de a intra in contact cu specialisti din domeniul marketingului cat si din alte domenii de activitate, de a le cunoaste povestile de succes, intr-un cadru mai putin formal. Proiectul Marketing evening a fost demarat in martie 2011 de catre asdMARK ca raspuns la aceasta nevoie si s-a bucurat de aprecierea participantilor celor opt editii de pana acum, subliniind utilitatea unui astfel de eveniment.

AsdMark (Asociatia Studentilor din Domeniul Marketingului) este o organizatie nonguvernamentala, apolitica si nonprofit din Facultatea de Economie si Administrarea Afacerilor din Iasi, infiintata in 2006. Asociatia AsdMARK este un proiect deosebit de stimulativ, care scoate din “amorteala” teoretica a facultatii studentii, antrenandu-i intr-o pregatire practica in domeniul marketingului.

Marketing-Evening-9

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează