Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Mai sunt 9 zile pana la cel mai mare targ de cariera din Iasi: Angajatori de TOP!

0

Intra pe www.hipo.ro si afla care sunt cele 30 de companii cu care te poti intalni vinerea si sambata viitoare, la Hotel Traian din Iasi.

Angajatori de TOP, cel mai mare eveniment de recrutare, se extinde la nivel national. Dupa o editie de succes in Bucuresti, cu 15.000 de vizitatori si 90 de companii,  targul de cariera Angajatori de TOP va avea loc la Iasi in perioada 8-9 noiembrie, la Hotel Traian.In cadrul evenimentului din aceasta toamna vor fi prezenti 30 dintre cei mai activi angajatori din Iasi  si estimam ca vor participa 5000 de profesionisti si studenti in cele doua zile.

Amploarea nationala a evenimentului, numarul mare al oportunitatilor de cariera atat pentru profesionisti cat si pentru studenti si o zona extinsa de workshop-uri si conferinte tematice, definesc cel mai mare targ de cariera, Angajatori de TOP. Cu o traditie de 7 ani, evenimentul se desfasoara pentru a doua oara la Iasi, prima editie avand loc in anul 2008.

“Credem ca orasul Iasi are un potential extraordinar de crestere in anii urmatori datorita infrastructurii in continua dezvoltare si datorita faptului ca este un centru universitar care ofera absolventi de valoare in foarte multe domenii” – Adrian Stanescu, Project Manager Angajatori de TOP.

In cadrul evenimentului, vizitatorii au acces la:

–          Oportunitati de cariera pentru profesionisti dar si programe de internship pentru juniori si ocazia de a discuta cu specialistii si managerii care iau decizia de angajare;

–          Un serviciu gratuit de consiliere in cariera oferit de profesionisti in resurse umane si disponibil pentru toti participantii;

–          10 workshop-uri si conferinte unde vizitatorii pot intalni manageri ai companiilor partenere si pot afla care sunt trendurile in domeniul automotive, cele mai cautate tehnologii IT&C in 2014, cum se pot pregati pentru interviu si pot primi raspunsuri practice despre evolutia lor profesionala. Participarea la workshop-uri este gratuita – tot ce trebuie sa faca un candidat este sa se inscrie pe www.hipo.ro;

adt iasi

Programul workshop-urilor :

Vineri, 8 noiembrie:

Oportunitati de studiu in strainatate – Educativa

Career Path in IT&C industry

Care sunt cele mai cautate tehnologii IT in 2013? – CodeCamp

Sunt un inginer cautat. Ce oferta aleg? – Brainspotting

Cum sa te pregatesti pentru un proces de selectie: CV, interviu si teste

Sambata, 9 noiembrie:

Careers are decisions – Endava

Expert sau Lead?  Pentru ce optezi ca profesionist IT? – Edurom

Career in global Finance Markets – Futures First

New Answers for Future Mobility – Infotainment Future Trends – Continental

Grow your talent with BeeNear

Care sunt competentele cheie pentru un inginer? – Catalyst Solutions

La editia din Iasi au confirmat deja participarea un numar mare de angajatori renumiti precum: Amazon, BeeNear, Continental Automotive, Microsoft, P&G, Brainspotting, Adecco, Edurom, Endava, Futures First, Luxoft, Microchip Technology, Sparkware Technologies, TeamNet International, Thales Systems, Arcadis Project Engineering, Capgemini, Mios, National Instruments, VeoFinances, Xerox, SCC Services, Silicon Services.

 “La editia din aceasta toamna a targului Angajatori de Top, sper sa intalnim tineri profesionisti , bine pregatiti, cu cel putin un obiectiv de cariera pentru viitor. Pe cei care isi doresc  un mediu de lucru competitiv intr-un domeniu  safety critical ce sporeste siguranta si eficienta operatională a infrastructurii de transport imbunatatind experienta pasagerilor la nivel mondial, ii asteptam sa ne viziteze la stand” – Oana Dina, Recruitment, Thales Romania.

“Inca de la infiintare, suntem intr-o continua crestere. Pentru anul 2014, odata cu deschiderea unui nou birou comercial in Germania, estimam o crestere cu 20% a profesionistilor IT din cadrul companiei noastre, atat pentru biroul din Iasi cat si pentru cel din Timisoara. Cautam cu entuziasm noi talente in domeniul programarii NET, JAVA si Mobile si le oferim perspective de dezvoltare profesionala intr-un mediu de lucru la standarde internationale” – Anca Dumitriu, HR Manager, BeeNear.

“In compania noasta inginerii dezvolta solutii software, hardware si de design mecanic pentru aplicatii in interiorul masinii, pentru sigurantă, motor si transmisie, cat si sisteme de navigatie si instrumente de bord pentru viitoarele masini si camioane.  Aproximativ 60% dintre pozitiile deschise in centrul nostru de cercetare si dezvoltare din Iasi sunt dedicate persoanelor cu experientă. Dintre posturile vacante mentionăm Software Developer, System Test Engineer, Hardwer Engineers, Quality Engineers, Team Leaders, Junior Buyers, Technical Project Leaders.  In cadrul evenimentului, expertii tehnici si reprezentantii departamentului de resurse umane vor oferi mai multe informatii despre proiectele dezvoltate la Iasi si despre oportunitătile excelente de dezvoltare a carierei  atat din punct de vedere tehnic cat si managerial. In plus, pentru cei pasionati de domeniul automotive vom prezenta in cadrul workshopului viitoarele trenduri in Infotainment“  – Dr. Simona Mihaela Haivas, Manager Resurse Umane, Continental Automotive Iasi.

Lista completa a angajatorilor si detalii despre eveniment sunt disponibile pe www.hipo.ro, la sectiunea Angajatori de TOP Iasi.

Targul de cariera Angajatori de TOP Iasi va fi deschis vineri, 8 noiembrie intre orele 10.00-18.00 si sambata, 9 noiembrie in intervalul orar 10.00-17.00

Despre Catalyst Solutions

Catalyst Solutions este o campanie de consultanta in domeniul resurselor umane, specializata in dezvoltarea de solutii pentru identificarea si selectia candidatilor potriviti cu nevoile partenerilor. Catalyst Solutions sustine companiile in construirea unui brand de angajator puternic prin dezvoltarea de canale de recrutare si employer branding pentru companiile care vizeaza candidati cu studii superioare.

Avand o experienta de 7 ani in dezvoltarea de instrumente pentru recrutare si employer branding, Catalyst Solutions adauga valoare clientilor si candidatiilor cu fiecare dintre proiectele: Angajatori de TOP (cel mai mare targ de cariera) Top Talents Romania (proiect ce identifica in fiecare an cei mai valorosi 300 de tineri absolventi la nivel national) Career Innvation Week (identifica tineri cu rezultate remarcabile si sa le ofere atat oportunitati de cariera cat si de dezvoltare), Consulting Days (cuprinde o serie de conferinte dedicate celor interesati de domeniul consultantei), Ghidul Angajatorilor (publicatie de cariera adresata studentiilor si masteranziilor din domeniul economic si tehnic), Targuri de joburi online si portalul de cariera Hipo.ro

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.