Mai mult gust, mai multă savoare la Roman și Medgidia

0

 

Proiectul european „Mai mult gust, mai multă savoare” la începutul unui nou an de implementare

 În această săptămână a fost demarat al doilea an de implementare în România a proiectului european „Creşterea consumului de fructe şi legume proaspete în rândul grupurilor vulnerabile desfășurat sub sloganul „Mai mult gust, mai multă savoare”, cu o nouă serie de intervenții directe, dedicate promovării și încurajării consumului de fructe și legume proaspete în rândul categoriilor defavorizate. Peste 700 de beneficiari: copii, persoane vârstnice şi femei însărcinate din orașele Roman și Medgidia vor lua parte la 9 sesiuni lunare de informare și de gătit.

Pe parcursul celui de al doilea an, vor fi implementate metodologiile aplicate în prima etapă a proiectului potrivit cărora toți beneficiarii implicați vor primi fructe și legume proaspete și variate pe care vor învăța să le pregătească. Medici dieteticieni vor prezenta beneficiile consumului acestora pentru sănătate, iar participanții vor avea acces la un număr semnificativ de rețete tipărite pentru acasă.

Rezultatele măsurabile ale primului an de implementare au permis continuarea proiectului în România. Împreună cu partenerii noștri europeni, cele 20 de organizații non-profit cu care colaborăm, și alături de primării, îi vom invita pe beneficiari să pregătească și să deguste rețete pe bază de fructe și legume proaspete, încurajându-i astfel să crească consumul zilnic al acestei categorii de alimente”, a declarat Silvia Bucur, Director General PRAIS Corporate Communications.

 

Proiectul, o iniţiativă a Comisiei Europene, Direcţia Generală Sănătate şi Consumatori (DG SANCO), este dezvoltat și implementat în România de către compania PRAIS Corporate Communications. Proiectul este coordonat de către compania Babel Strategy & Communications, fiind implementat în comunitățile din alte 2 țări: Bulgaria şi Slovacia.

Afis Mai mult gust, mai multa savoare 

 

Despre PRAIS Corporate Communications

PRAIS Corporate Communications este o companie de consultanţă specializată în comunicare integrată şi PR, înfiinţată în 1996, câştigătoare a International Public Relations – IPRA „Golden World Award” şi Grand Prize în anul 1999, la Tokyo, pentru cel mai bun program având ca temă educarea tinerei generaţii pentru o nutriţie sănătoasă. Echipa de consultanţi PRAIS asistă cu dedicație, de peste 18 ani, importante companii multinaţionale şi asociaţii industriale din România sau de peste hotare.

PRAIS Corporate Communications a iniţiat şi implementat peste 2.500 de campanii, evenimente corporative şi de brand. Auditul comunicării interne, strategii anuale de comunicare internă şi externă, relaţia cu media, brand PR, comunicarea financiară şi de criză, social media, animarea forţelor de vânzare şi cursurile de comunicare sunt doar câteva dintre serviciile oferite de PRAIS.

Fidelă culturii sale, PRAIS Corporate Communications a înfiinţat acum 10 ani Fundaţia PRAIS în cadrul căreia a dezvoltat 15 proiecte naţionale de CSR şi de marketing social dedicate unor cauze sociale majore, care au angrenat milioane de beneficiari, având ca obiective accesul la educaţie, informare şi cultură, promovarea stilului de viaţă sănătos, grija faţă de natură şi protecţia mediului –  modesta sa contribuţie la crearea unui alt fel de progres.

Vizitează www.prais.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează