Mai Bine pentru un Craciun mai bun la Iasi

0

Asociaţia Mai Bine vă invită la un Crăciun între prieteni, la cumpărături pentru daruri, la muzică şi colinde, la desenarea unui zâmbet pe faţa unui copil!

« Sâmbătă, 18 decembrie premiem finalistul concursului Reciclăm pentru un Cadou de Crăciun în Cafeneaua Acaju.
Creaţi cadouri de Crăciun prin reutilizarea lucrurilor pe care nu le mai folosiţi sau reciclarea deşeurilor şi cel mai admirat va fi premiat cu produse în valoare de 100 de lei!

« Sâmbătă, 18 decembrie, cafeneaua Acaju – Bazar Caritabil
Dacă doriţi să donaţi haine și obiecte din casă, vă aşteptăm sâmbătă, 17 decembrie, între orele 12 şi 14 la Cafeaua Acaju. Ulterior, amenajăm un bazar din lucrurile primite, fără pretenţii, dar cu gust şi suflet, la prețuri modice deschis între 14 şi 18 tot la Cafeneaua Acaju.
Donează un lucru pe care nu-l mai utilizezi, cumpără un cadou pentru cineva drag, poți fi de două ori Moș Crăciun – pentru tine și pentru copiii din Centru de Recuperare a Copiilor cu Handicap Sever Galata!

«Duminică, 19 decembrie, Mojo – Ascultă mai bine la Mojo
Duminică, începând cu ora 21.00, vă invităm la concert Avinmahr!
Fondurile obţinute din vânzarea biletelor (preţ bilet: 10lei) vor fi utilizate pentru cumpărarea de cadouri copiilor din CRCHS Galata.

«Luni, 20 decembrie – Vineri, 24 decembrie – Primiţi cu colinda?
Ca la sfârşitul fiecărui an, echipa Mai Bine se pregateste cu spor să iasă la colindat. Dacă răspunsul dvs. este pozitiv, daţi-ne de veste la adresa mihaela@maibine.eu sau la numărul de telefon 0743 76 36 17. Scopul e ca întotdeauna caritabil – dorim să aducem mai multe zâmbete celor din CRCHS Galata, tineri cu care desfăşurăm periodic ateliere de art terapie.

Echipa Mai Bine vă urează sărbatori cu linişte şi oameni dragi aproape!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.