Mai Bine la ONGFest la Iasi in acest weekend

0

Inceputul de toamna aduce la Iasi un eveniment frumos pentru sectorul non-profit si pentru toate persoanele care vor fi prezente pe Stefan cel Mare, la sfarsit de saptamana.

Este vorba de ONGFest, adica Festivalul National al Organizatiilor Neguvernamentale din Romania, un eveniment pentru ONG-urile din tara si pentru omuletii mai mult sau mai putin familiarizati cu sectorul non-profit.

In Iasi se va desfasura in zilele de 17 si 18 septembrie, pe Bld. Stefan cel Mare, intre orele 10-20. Vor fi 35 de ONG-uri paricipante, printre care si Asociatia Mai Bine! Vor fi zile calde, cu soare de toamna, iar printre frunze colorate vor fi corturile insirate pe bulevard, sub care va vor astepta oameni faini, deschisi si cu idei bune. Asadar, veniti sa ne vedeti, sa va vedem, sa aflati si sa participanti la idei, fapte si lucruri frumoase!

www.maibine.eu

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează