Locul bateriilor uzate nu este in casa!

0

Locul bateriilor uzate nu este in casa!
Trimite-le la reciclat!

Asociaţia Mai Bine lansează pentru cetăţenii din oraşul Iaşi, concusul Locul bateriilor uzate nu este în casă! Trimite-le la reciclat! Te aşteptăm pe 14 noiembrie 2010, în intervalul orar 12.00 – 18.00, în Cafeneaua Acaju (Str. Sf Sava, Nr. 15) cu cât mai multe baterii portabile consumate.

Colectează selectiv deşeurile de baterii şi acumulatori portabili şi în funcţie de numărul de baterii aduse duminică, echipa Colectare baterii îţi va răsplăti efortul depus.

Premiile constau în produse ecologice inscripţionate cu sigla proiectului: creioane şi agende din hârtie şi carton reciclat, socoşe, tricouri şi hanorace din bumbac.

Scopul acestui concurs este promovarea spiritului civic responsabil cu privire la reciclare, reutilizare şi reducerea consumului şi colectarea selectivă a deşeurilor de baterii şi acumulatori portabili.

Această activitate încheie proiectul „Colectarea selectivă a deşeurilor de baterii şi acumulatori portabili în oraşul Iaşi”, implementat în perioada noiembrie 2009 – noiembrie 2010 de catre asociatia Mai Bine şi finanţat de Guvernele Islandei, Principatului Liechtenstein şi Norvegiei prin Mecanismul Financiar al Spatiului Economic European. Prin intermediul acestui proiect, ieşenii au posibilitatea de a depozita bateriile şi acumulatorii uzaţi la unul din cele 50 de centre de colectare ce sunt deja amenajate în diverse locaţii accesibile publicului larg din Iaşi: instituţii publice, universităţi, licee, cafenele, librării. Informaţii cu privire la locaţiile exacte unde ieşenii au posibilitatea de a depozita deşeurile de baterii şi acumulatori portabili uzaţi, pentru a fi reciclate, pot fi găsite pe pagina web a proiectului: www.colectarebaterii.ro.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează