Litera dă startul anului școlar, „Back to school”! Pregătește-te de un maraton al premiilor și prețurilor mici!

0

Litera dă startul anului școlar! Pregătește-te de un maraton al premiilor și prețurilor mici!

Achiziționeză cărțile preferate, economisește bani și ajută copiii de la Școala Generală Nr 5 Spiru Haret din județul Botoșani să se bucure de o bibliotecă plină cu cărți.

Litera lansează campania„Book to school” prin intermediul căreia toți cei care își pregătesc începutul de an școlar pot economisi importante sume de bani, primesc cadouri și pot contribui la dotarea cu cărți a unei școli din județul Botoșani. Principalele colecții participante în campanie sunt: Dicționarul universal ilustrat al limbii române în 12 volume, Cronica ilustrată a omenirii în 16 volume, Enciclopedia Universală Britannica în 16 volume, Cursul multilingvistic recomandat de BBC în 30 volume, English Today în 26 volume, Computer și Internet în 15 volume și Biblioteca pentru toți.

Pentru fiecare 10 seturi achiziționate din colecțiile mai sus menționate, două volume din cursul multilingvistic Muzzy vor fi oferite școlii înscrise în campanie.

Programul „Book to school” se desfășoară până la 1 octombrie 2012, însă oferta de carte educațională a editurii Litera va fi actualizată pe tot parcursul anului școlar, promoțiile și premiile fiind constante.

Partenerii media ai campaniei sunt Minimax, Itsy Bitsy, Zile și Nopți, Jurnalul Național, Radio România Actualități și Radio România Cultural.

Într-o lume care a uitat să (mai) citească, Editura Litera are curajul să pună un pariu cu fiecare dintre noi.

Care sunt argumentele sale? O ofertă editorială pentru toate gusturile şi pentru toate nivelurile de pregătire. De la ficţiune, istorie, bestseller internaţional şi ghiduri turistice, până la cărţi pentru copii, dicţionare şi auxiliare de limbi străine, enciclopedii şi atlase. O calitate ireproşabilă a tiparului. O selecţie riguroasă, făcută de specialişti, pe baza cererilor unui public exigent. O echipă tânără, formată din profesionişti cu experienţă în domeniu. Oameni care pun mare preţ pe cartea-obiect. O comoară de citit, de înţeles, de făcut şi de primit cadou, de lăsat moştenire. Ceva trainic. Util. Frumos. Adevărat. Adică toate câte au fost uitate. Şi regăsite. Te regăseşti în cărţile Editurii Litera. Pentru că înseamnă cultură. Nu maculatură.

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.