Lansare de carte si conferința Sega NAMASTE la Iași: „Un roman de aventuri spirituale în India”

0

Seri cu parfum de India: Lansare de carte si conferința Sega NAMASTE, Un roman de aventuri spirituale în India

Conferințe Spirituale România și comunitatea de călătorii Hai în India, te invită la Iași, în Gradina Embargo,str Sf Sava nr.10 ( in spatele Primariei) pe data de 24 august începând cu ora 17:30 la evenimentul de lansare Sega – NAMASTE, Un roman de aventuri spirituale în India, care face parte din cea mai nouă colecţie a editurii Humanitas, dedicată cărţilor de călătorie.

Evenimentul va continua a doua zi – 25 august, în acceași locație, când Sega va susține conferința :”O CĂLĂTORIE DE LA FRICĂ LA MEDITAȚIE ȘI DE LA MEDITAȚIE LA… „, începând cu ora 17:00.

La data de 11 iunie 2008, după 7 ani de-acasă, 17 ani de școală, 11 ani de făcut reclame și o viață lăuntrică plină de frământări și căutări febrile, dar sterile, Sega își îndeasă întrebările fără răspuns într-un rucsac, ÎȘI IA INIMA ÎN DINȚI ȘI LUMEA ÎN CAP și pleacă hăt, departe, tocmai până în India. Sau Țara Diavolului, cum i se mai spune.

Timp de un an care ar putea fi considerat INIȚIATIC, pașii îl poartă pe SEGA de la ASHRAMUL LUI OSHO din Pune până la locul nașterii lui Buddha în NEPAL, din nordul tibetan al Indiei și până în sudul ei dogoritor.

Intra si pe pe pagina de Facebook a evenimentului.

Fascinanta și deopotrivă terifianta călătorie a lui Sega pe misterioasele tărâmuri de la capătul pământului este povestită cu lux de amănunte în NAMASTE, romanul de aventuri spirituale prin India și Nepal, din care primul volum și-a întâlnit primii cititori la data de 2 iunie 2012, la Bookfest.

Accesul la eveniment se va face în limita locurilor disponibile, astfel încât este necesară CONFIRMAREA prezenței:

Telefonic: 0726 580 568 – Genoveva SALVARAS

Email: genoveva.salvaras@gmail.com

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează