Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Lansare de carte @Muzeul de Istorie Paul Paltanea Galati: POVEŞTI ÎN PIJAMALE CU FLUTURI

0

Muzeul de Istorie „Paul Păltănea” Galaţi în parteneriat cu Asociaţia Scriitorilor pentru Promovarea Realizărilor Artistice vă invită miercuri, 6 aprilie 2016, ora 15:00, la evenimentul cultural prilejuit de lansarea cărţii: POVEŞTI ÎN PIJAMALE CU FLUTURI / GESCHICHTEN IN PYJAMAS MIT SCHMETTERLINGEN, autor Denisa Lepădatu.

Afis lansare carte

„Cine sunt eu?M-am născut din lumină, am plutit pe un nor pufos şi am ajuns aici. M-am îmbrăcat cu un veşmânt ţesut de micuţii licurici care luminează noaptea, iar în picioare port pantofiori din mătase.
De ce sunt eu aici? Am venit să vă ţin de mână pe toţi cei mâhniţi, să vă alin sufletul, să vă picur fericire în inimă şi să vă mângâi pe obraji. Degeţelele mele ştiu să aline durerea, ochişorii mei ştiu să înveselească.

Vrei să-ţi arăt lumea? Dă-mi mâna şi hai să pornim în călătorie! Vezi steluţele acelea aurii? Ele sunt gândurile tale bune. Sunt foarte fericită când oamenii au în jurul lor astfel de steluţe. Cred că doar oamenii buni pot primi asta.” (Denisa Lepădatu – „Poveşti în pijamale cu fluturi/Geschichten in Pyjamas mit Schmetterlingen”)

Moderator: scriitorul şi editorul Petre Rău.

Evenimentul se va desfăşura la Muzeul „Casa Cuza Vodă”, secţie a Muzeului de Istorie „Paul Păltănea” Galaţi.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.