Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Lansăm Incubator107 în Iaşi şi asta merită o cravată!

0

Sâmbătă, 7 aprilie, te provocăm la o seară oficială că e una de lansare,  în care dress  code-ul e buna dispoziţie. Şi Cravata! Chiar daca încă nu ştii să faci nod la cravată, nu-ţi fă griji. Vino la Clubul Creatorilor cu ea chiar şi în buzunar şi noi o să te învăţăm. Şi o să pleci nu numai cu atât, ci şi cu programul făcut pentru toată luna aprilie. Asta ca să nu îţi mai baţi tu capul să găseşti lucruri noi de aflat şi pasiuni de manifestat. Ţi le oferim noi gata incubate, iar în seara cu pricina le poţi afla pe toate.

Lasă ceasul la intrare şi 10 lei pentru organizare, adu-ţi merinde în servietă ca ai de stat mult după program. Toată noaptea oficializăm ateliere  care mai de care, până în zori când, după un pelerinaj în Acaju, cântăm la unison tot ce vrem. Între timp, afli cum să faci un caleidoscop, cum să te fereşti de coşmaruri, cum să fii propriul DJ sau cum să faci un montaj video. Nu te speria, ai şi pauze de masă pentru că toată lumea vine cu bunătăţi de împărţit şi cu câte un prieten de cunoscut. Te mai provocăm la concursuri de darts sau beerpong şi te destindem şi mai mult cu un concert  Pinholes.

Printre jonglerii cu sticle, modelaj artistic şi curaj în machiaj ai să vezi cum timpul zboară fără să prinzi de seamă. Ne trezim spre dimineaţă cu jocuri de intuiţie şi inteligenţă colectivă şi aruncăm cravata, că e totul gata. Nu uităm însă de  programul cu ateliere ce urmează să se desfăşoare toată luna în mişcare, la care tu eşti invitatul de seamă.

Hai să facem nod la Cravată!

————————-

Lansarea Incubator107Iaşi

Sâmbătă, 7 aprilie, ora 20.00  

Clubul Creatorilor  

Sâmbătă, 7 aprilie, începând cu ora 20.00 până în zori de zi, serbăm lansarea incubator107Iaşi, proiect deja de notorietate în Bucureşti. O nebunie a asociaţiei culturale Macaz, acest proiect se ghidează după motto-ul “Invaţă de la oricine, orice,
oricând” şi creează astfel o comunitate de meşteri şi învăţăcei care împărtăşesc pasiuni şi preocupări comune din domenii dintre cele mai variate.

 

Pe parcursul întregii nopţi vor fi prezentate toate atelierele ce urmează să se desfăşoare în perioada 8 aprilie – 4 mai şi vor fi atât concursuri cât şi un concert la miez de noapte, susţinut de formaţia ieşeană Pinholes. Printre atelierele din această lună ce vor avea loc zilnic, fie la Cafeneaua Acaju, fie la Clubul Creatorilor se numără şi urmatoarele: cum să faci un caleidoscop sau un dreamcacther, atelier de inteligenţă colectivă sau de filmare şi montaj video, modelaj artistic, jonglerie cu sticle, cum sa fii DJ, capoeira, învaţă să faci sushi sau să te machiezi îndrăzneţ.

 

Toate atelierele precum şi nocturna din 7 aprilie se bazează pe donaţiile participanţilor şi odată lansat proiectul, acesta se va desfăşura constant în această formă: nocturnă cu prezentarea atelierelor la începutul fiecărei luni şi ateliere diferite de la lună la lună. Oricine are ceva de împărtăşit sau de învăţat este invitat să ia parte la acest proiect care se bazează pe ideea de dezvoltare a comunicării şi socializării în rândul unei comunităţi.

Pentru mai multe informaţii despre proiect puteţi accesa site-ul www.incubator107.com iar în ataşament găsiţi afişul evenimentului precum şi programul din 7 aprilie. În speranţa susţinerii şi promovării acestui proiect inedit vă mulţumim şi vă invităm să luaţi parte sâmbătă, 7 aprilie, începând cu ora 20.00 la prima nocturnă incubator107Iaşi.

Sâmbătă, 7 aprilie, ora 20.00, Clubul Creatorilor

www. la-acaju.blogspot.com

 

Despre autor

avatar

Incubator107 este locul în care oricine poate învăța pe oricine orice. Vrem să încurajăm în oameni dorința de a învăța de la alții și de a învăța pe alții. Așteptăm propuneri de ateliere inedite, personale și cu suflet din orice domeniu al vieții de-după-birou. Meșterii noștri pot fi pasionați, inițiați sau experți. incubator107 este un proiect al asociației culturale Macaz. Funcționăm din donațiile învățăceilor pe care le împărțim în trei - spre meșteri, facturi & materialele pentru ateliere și echipa incubator107. În același spirit al schimbului și al libertății, am clocit un loc în care poți aduce un obiect și lua altul la schimb. TROC se numește și ne e foarte drag. Fiecare lună începe cu câte o Nocturnă unde experimentăm rând pe rând toate atelierele din luna ce urmează. Invitații noștri vin cu merinde făcute în casă, trec din experiență în experiență și se înscriu la atelierele care i-au convins. La răsărit de soare avem cântare și cafea la oală. incubator107 a pornit în mansarda unei case în aprilie 2011 și pentru că noi credem că e nevoie de un incubator în fiecare oraș, am pornit caravana prin România. Am găsit în Iași (din aprilie 2012), Cluj (din mai 2012), Timișoara (din iulie 2012), Brașov (din octombrie 2012) și Oradea (din mai 2013) echipe descurcărețe care au pornit incubator107 la ei în oraș. Dacă ești din alt oraș și crezi că poți coordona un incubator, cheamă-ne!

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.