Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Joia la povestea pentru copiii din Galati:)

1

LIBRARIA HUMANITAS si scriitoarea ANGELA BACIU

invita pe toti copiii cuminti la
„JOIA DE POVESTE”, ed.III, –  26 mai 2011, orele 17.00 fix  –
veti auzi minunate povesti la lansarea cartii  (debut) pentru copii:
MICII ARTISTI
autori: VALI DIACONU, DIANA ALEXANDRA SOIMU si NICOLETA MUTU
(ed.Sinteze)
moderator: ANGELA BACIU
desene de: Doina Neacsu
din program: – prezentare carte
– spectacol de teatru papusi
– alte surprize
va asteptam la un ceai fierbinte la Cafeneaua Humanitas din Str.Domneasca, Nr.45, Galati
(langa Universitate)
intrarea libera pentru toti copii, parintii, bunicii!!!
de ce s-a scris aceasta carte? ce spun autorii?

Vali Diaconu:

“In primavara lui 2010 la scoala unde lucrez am primit o invitatie de la Palatul Copiilor din Iasi de a participa la Festiv.de Teatru de Papusi si Marionete “Prichindeii veseli”. Pt.ca invitatia era tentanta, cineva trabuia sa se implice: sa scrie scenario, sa realizeze decorurile, regia, sa puna spectacolul in scena. Asa a inceput totul…si totusi, dedic aceasta carte fiicei mele, cea care imi este mereu alaturi”

Diana-Alexandra Soimu:

“De ce am scris cartea? E o poveste: iubesc epica sip e cei mici. In 1996 mi-am ales ca tema de grad “Valentele formative-cognitive ale epicii la varsta prescolara”, atunci am asternut pe hartie cateva dramatizari inspirate din textele literare adresate celor mici: Dumbrava minunata, Coliba iepurasului, Gainusa cea motata,s.a.si tot atunci mi-a incoltit ideea publicarii lor…”

Nicoleta Mutu:

“Din dorinta de a oferi copiilor momente de mare emotie artistica, m-am hotarat sa scriu. Am oferit celor mici prilejul de a ma cunoaste mai bine, astfel apropiindu-ne mai mult de eroii indragiti din povesti si intrand in lumea lor, poate maine chiar ei vor deveni autorii altor povesti, a unei “Joi de poveste” si, de ce nu, poate actori”


Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

  1. avatar

    As avea nevoie de o ”joie de poveste ”in fiecare seara.Felicitari doamnelor si tot asa sa o tineti.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.