Joia la povestea pentru copiii din Galati:)

1

LIBRARIA HUMANITAS si scriitoarea ANGELA BACIU

invita pe toti copiii cuminti la
„JOIA DE POVESTE”, ed.III, –  26 mai 2011, orele 17.00 fix  –
veti auzi minunate povesti la lansarea cartii  (debut) pentru copii:
MICII ARTISTI
autori: VALI DIACONU, DIANA ALEXANDRA SOIMU si NICOLETA MUTU
(ed.Sinteze)
moderator: ANGELA BACIU
desene de: Doina Neacsu
din program: – prezentare carte
– spectacol de teatru papusi
– alte surprize
va asteptam la un ceai fierbinte la Cafeneaua Humanitas din Str.Domneasca, Nr.45, Galati
(langa Universitate)
intrarea libera pentru toti copii, parintii, bunicii!!!
de ce s-a scris aceasta carte? ce spun autorii?

Vali Diaconu:

“In primavara lui 2010 la scoala unde lucrez am primit o invitatie de la Palatul Copiilor din Iasi de a participa la Festiv.de Teatru de Papusi si Marionete “Prichindeii veseli”. Pt.ca invitatia era tentanta, cineva trabuia sa se implice: sa scrie scenario, sa realizeze decorurile, regia, sa puna spectacolul in scena. Asa a inceput totul…si totusi, dedic aceasta carte fiicei mele, cea care imi este mereu alaturi”

Diana-Alexandra Soimu:

“De ce am scris cartea? E o poveste: iubesc epica sip e cei mici. In 1996 mi-am ales ca tema de grad “Valentele formative-cognitive ale epicii la varsta prescolara”, atunci am asternut pe hartie cateva dramatizari inspirate din textele literare adresate celor mici: Dumbrava minunata, Coliba iepurasului, Gainusa cea motata,s.a.si tot atunci mi-a incoltit ideea publicarii lor…”

Nicoleta Mutu:

“Din dorinta de a oferi copiilor momente de mare emotie artistica, m-am hotarat sa scriu. Am oferit celor mici prilejul de a ma cunoaste mai bine, astfel apropiindu-ne mai mult de eroii indragiti din povesti si intrand in lumea lor, poate maine chiar ei vor deveni autorii altor povesti, a unei “Joi de poveste” si, de ce nu, poate actori”


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

  1. avatar

    As avea nevoie de o ”joie de poveste ”in fiecare seara.Felicitari doamnelor si tot asa sa o tineti.

Comentează