Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Invitatie la spectacol: POVESTEA UNEI BALERINE, vineri 12 iunie, ora 16.00 @ Galaţi

0

CLUBUL DE BALET by Lidia Ghenea va invita din nou la spectacol.

Cu ocazia inchiderii anului scolar, pe data de 12 iunie 2015, ora 16.00 la Teatrul Dramatic “Fani Tardini” Galati, sunteti invitati la  ‘POVESTEA UNEI BALERINE!”

Regie: Lidia GHENEA

Prezentator: Angela BACIU

In spectacol vor evolua solistele: Ana Maria Stan, Ioana Danaila, Ilinca Sorica, Mara Ciocoiu, Maria Nistor, Maria Grigoras, Cristiana Cotos, Andreea Brasoveanu, Ioana Pletea, Ruxandra Vasiliu, cat si micutii artisti din cadrul Clubului de balet – cu varste intre 4 si 13 ani – cu momente speciale din: Lacul lebedelor, Spargatorul de nuci, Don Quijote, Esmeralda, Raimonda, s.a.

poante_article-main-image

Sunt invitati toti parintii, bunicii si toti galatenii iubitori de balet, intrarea libera!

CLUBUL DE BALET by Lidia Ghenea s-a infiintat in anul 2011; cursurile se desfasoara la Casa de Cultura a Sindicatelor Galati. Elevii invata sa iubeasca miscarea, muzica clasica, ritmul, sportul, sa se disciplineze, sa isi formeze chiar un viitor.

Prin balet, copilul se poate educa, va creste sanatos, frumos, cu o tinuta si o atitudine elegenta.

Se pot inscrie copiii cu varsta peste 4 ani; oricine se poate inscrie, daca iubesti baletul si doresti sa inveti, usa este deschisa!

Si chiar daca vine vacanta, CLUBUL DE BALET are si CURSURI DE VARA, pentru cei ce nu vor pleca la munte sau la mare, la tara sau peste hotare, copiii sunt asteptati sa se bucure de vacanta …in pasi de balet!

La cerere, se poate forma si clasa pentru adulti!

Inscrieri incepand cu data de 15 iunie la telefoanele:

0236 / 46 37 94 – secretariat CCSG

0757 051 580

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.