Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Invitatie la BACAU: „Proiectele candidaților la alegerile prezidențiale pentru tinerii din România”

0

MASĂ ROTUNDĂ „PROIECTELE CANDIDAȚILOR LA ALEGERILE PREZIDENȚIALE
PENTRU TINERII DIN ROMÂNIA”

Romanian Youth Movement for Democracy împreună cu Un Zâmbet Bacău organizează masa rotundă pe tema „Proiectele candidaților la alegerile prezidențiale pentru tinerii din România”, organizată în cadrul proiectului Cetățeni Activi pentru Bacău – www.bacaulactiv.ro, finanțat prin graturile SEE 2009 – 2014, în cadrul Fondului ONG din România.

Afis final 2

Preambul

Actuala campanie electorală a adus în atenția publicului din România mai multe dezvăluiri “picante” decât planuri concrete pentru țară ale viitorului președinte. Mesajele transmise prin intermediul mass media conțin o multitudine de referiri la aspecte ce țin de viața personală sau implicarea candidaților în diverse activități mai mult sau mai puțin relevante pentru actuala candidatură. Acestea evită tratarea directă și oferirea de soluții concrete la problemele românilor și, în special, ale tinerilor, precum șomajul, perspectivele acestora de dezvoltare profesională, abandonul școlar, susținerea antreprenorilor debutanți ș.m.m. Tinerii români își doresc din partea candidaților planuri concrete și promisiuni realizabile, însă, cel puțin la nivel mediatic, acestea nu par a fi printre preocupările principale ale candidaților.

În acest sens, asociația RYMD a decis să invite reprezentanții candidaților la alegerile prezidențiale din județul Bacău la masa rotundă „Proiectele candidaților la prezidențiale pentru tinerii din România” pentru a transmite mesajele relevante referitoare la planurile acestora pentru cei ce reprezintă aproape 30% din totalul populației țării noastre.

Structura întâlnirii

Masa rotundă va avea loc joi, 30 octombrie 2014, în incinta cafenelei Subway 2, din strada Războieni, nr. 28, începând cu ora 14:30. La aceasta vor fi invitați reprezentanți cu experiență politică ai tuturor candidaților la prezidențiale. Discuțiile vor fi conturate în jurul a opt întrebări pregătite de organizatori și transmise în atenția invitaților până marți, la ora 18. Pentru fiecare întrebare, reprezentanții candidaților vor avea câte trei minute pentru a oferi un răspuns cu privire la viziunea candidatului pe care îl susține. La eveniment sunt așteptați să participe tineri, liceeni și studenți din județul Bacău.

 

* Pentru informaţii oficiale despre granturile SEE şi norvegiene accesaţi www.eeagrants.org şi www.fondong.fdsc.ro .

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.