Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Investitii in infrastructura, spatii verzi si un centru de asistenta sociala la Botosani!

0

5 proiecte europene de 79 milioane lei pentru dezvoltarea durabilă a municipiului Botoşani!

Primăria municipiului Botoşani a lansat 5 proiecte privind dezvoltarea durabilă a localităţii, finanţate de Fondul European de Dezvoltare Regională, investiţii în valoare totală de peste 79 de milioane de lei. Scopul  programelor este modernizarea infrastructurii rutiere, a parcurilor şi spaţiilor verzi, dar şi realizarea unui centru de asistenţă socială, scrie administratie.ro

Proiectul „Modernizare şi reabilitare accese pietonale şi carosabile, precum şi iluminat arhitectural în municipiul Botoşani” are o valoare de 31,99 milioane de lei şi are ca scop refacerea cu pavele a aleilor pietonale din zonele centrale ale municipiului, refacerea spaţiilor verzi, dar şi amenajarea unei parcări etajate cu 168 de locuri în imediata apropiere a Pieţei Centrale. El va fi implementat în 35 de luni.

„Reabilitarea, modernizarea parcurilor şi a spaţiilor verzi, precum şi reabilitarea şi modernizarea iluminatului ornamental aferent acestora” are o valoare de 7,4 milioane de lei şi va fi implementat în 26 de luni. El are în vedere refacerea Parcului Mihai Eminescu, a Parcului Primăriei, a Parcului Junior, a Parcului Sucevei şi a Parcului Tineretului. Un alt proiect vizează „Reabilitarea şi modernizarea străzilor inelului principal de circulaţie din municipiul Botoşani”. El are o valoare de 33,6 milioane de lei şi un termen de implementare de 37 de luni.

Mai multe informatii aici.
Sursa: AGERPRES

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat social, ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.