Investitii in infrastructura, spatii verzi si un centru de asistenta sociala la Botosani!

0

5 proiecte europene de 79 milioane lei pentru dezvoltarea durabilă a municipiului Botoşani!

Primăria municipiului Botoşani a lansat 5 proiecte privind dezvoltarea durabilă a localităţii, finanţate de Fondul European de Dezvoltare Regională, investiţii în valoare totală de peste 79 de milioane de lei. Scopul  programelor este modernizarea infrastructurii rutiere, a parcurilor şi spaţiilor verzi, dar şi realizarea unui centru de asistenţă socială, scrie administratie.ro

Proiectul „Modernizare şi reabilitare accese pietonale şi carosabile, precum şi iluminat arhitectural în municipiul Botoşani” are o valoare de 31,99 milioane de lei şi are ca scop refacerea cu pavele a aleilor pietonale din zonele centrale ale municipiului, refacerea spaţiilor verzi, dar şi amenajarea unei parcări etajate cu 168 de locuri în imediata apropiere a Pieţei Centrale. El va fi implementat în 35 de luni.

„Reabilitarea, modernizarea parcurilor şi a spaţiilor verzi, precum şi reabilitarea şi modernizarea iluminatului ornamental aferent acestora” are o valoare de 7,4 milioane de lei şi va fi implementat în 26 de luni. El are în vedere refacerea Parcului Mihai Eminescu, a Parcului Primăriei, a Parcului Junior, a Parcului Sucevei şi a Parcului Tineretului. Un alt proiect vizează „Reabilitarea şi modernizarea străzilor inelului principal de circulaţie din municipiul Botoşani”. El are o valoare de 33,6 milioane de lei şi un termen de implementare de 37 de luni.

Mai multe informatii aici.
Sursa: AGERPRES

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează