Internet Law Summer School: Libertatea mass-media şi viaţă privată

0

Cea de-a patra ediţie a Şcolii de varã, organizată de ELSA Iaşi, eveniment devenit deja o tradiţie, va avea loc la Iaşi, în perioada 17-24 august, aceasta venind cu un suflu nou, fiind una internaţională. Astfel aducem în discuţie una dintre controversele secolului XXI, ale unei societăţi aflate în continuă dezvoltare: aspectele privind libertatea mass-media şi viaţa privată, tratând acest subiect atât în profunzimea sa cât şi comparativ cu limitele libertăţii de exprimare.

Această tema este una de interes general, aflată într-o continuă expansiune, România fiind printre statele cele mai vulnerabile la atacurile mass-media, având astfel o adevărată problema în ceea ce priveşte separarea vieţii private de cea publică.

Programul academic va cuprinde atât o parte teoretică sub formă de dezbateri, prelegeri susţinute de diferiţi speakeri din domeniu, de talie naţională şi internaţională, dar şi o parte practică, prin organizarea unui proces simulat, având la bazã un caz concret privind exercitarea abuzivă de către mass-media ce are ca scop lezarea demnităţii şi reputaţiei profesionale prin articole sau reportaje.

Afis - Internet Law Summer School

Programul social va fi unul amplu şi îndrăzneţ, cuprinzând numeroase jocuri de teambuilding ce vor ajuta nu doar la o mai bună socializare, ci şi la descoperirea locurilor marcante ale oraşului Iaşi, petreceri cu diferite tematici şi multe alte surprize pe care vi le-am pregătit!

Nu rata ocazia de a te înscrie la unul din cele mai inedite proiecte şi interactive din această varã!

Pentru mai multe detalii, vizitează http://internetlaw.elsa.ro

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează