Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Începe competiția națională de Mountain Biking “I Wheel for Moinești-Zemeș” 2015

0


• Iubitorii de ciclism se pot înscrie în competiție până pe 16 septembrie 2015
• Valoarea totală a premiilor a crescut, față de anul trecut, la 26.000 lei
• Competiția de Mountain Bike „I Wheel Bike Club” din Moinești și Zemeș este susținută de OMV Petrom și face parte din strategia companiei de dezvoltare comunitară a zonei

10425059_856789711077385_4535919665876004347_n

Asociația Activ Moinești, în parteneriat cu Primăria Municipiului Moinești, Primăria Zemeș și cu susținerea OMV Petrom organizează, în data de 20 septembrie 2015, competiția națională de Mountain Biking “I Wheel for Moinești-Zemeș” din Județul Bacău.

Aflată la a IV-a ediție, organizatorii propun pentru anul acesta trei trasee de deplasare:

• Traseul A de 10 km (dificultate medie) pentru copiii cu vârste cuprinse între 10 şi 13 ani
• Traseul B de 35 km (dificultate medie) pentru urmatoarele categorii de vârstă: 14-17 ani (masculin şi feminin), 18-29 ani (masculin şi feminin), 30-39 ani (masculin şi feminin), 40+ ani (masculin şi feminin)
• Traseul C (dificultate medie sporită) pentru urmatoarele categorii: 18+ (feminin open), 18-29 ani (masculin), 30-39 ani (masculin), 40+ ani (masculin) și Elite ( masculin open și feminin open).

Iubitorii de biciclete și natură vor descoperi peisaje aparte, care îmbină dealurile Moineștiului și ale Zemeșului, cu potecile pădurilor de foioase și conifere. Concurenții experimentați își pot testa aptitudinile și potoli setea de adrenalină în zonele mai abrupte.

Înscrierea se face în limita a 250 de locuri, iar valoarea totală a premiilor este de 26.000 lei. Câştigătorii vor fi premiați astfel : Loc I – 700 RON, Loc II – 500 RON, Loc III – 300 RON iar categoria Elite: Loc I – 700, Loc II – 600, Loc III – 500, Loc IV – 400, Loc V – 300.

Cei care doresc să participe se pot înscrie până la data de 16 septembrie, completând formularul de concurs de pe www.iwheel.ro.

Suma obținută din înscrierile în competiție va fi folosită pentru susținerea clubului de Mountain Bike „I Wheel Bike Club” din Moinești și Zemeș, cu scopul de a-l dezvolta și de a sprijini micii bicicliști din comunitate. Tinerii din clubul de MTB vor beneficia de echipamente sportive, iar comunitatea de activități informativ educative adresate elevilor (școli generale și licee) și de dotarea unităților de învățământ din Moinești și Zemeș cu rastele pentru parcarea bicicletelor.

În perioada competiției, în localitățile Moinești și Zemeș se va desfășura și un Târg de Toamnă, în cadrul căruia își vor expune produsele antreprenorii locali. Acest lucru va duce la promovarea specificului autentic din zonă, la păstrarea identităţii locale și la dezvoltarea economică a celor două localități.

Pentru organizarea competiției vor fi implicați peste 200 de voluntari ai Asociației Activ Moinești și OMV Petrom. Veniți la Moinești! Aici veți descoperi un ținut de basm, plin de magie și poezie și o întreagă comunitate pregatită să vă întâmpine.

Mai multe informații despre eveniment puteți găsi pe pagina de Facebook a Asociației Activ Moinești sau pe site-ul www.iwheel.ro.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.