In vizita la 25 de copii de la Adapostul de noapte al Primariei Iasi

0

„UN GEST NOBIL ÎN PREAJMA SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ”

Un gest uman în preajma sărbătorilor de iarnă dăruit copiilor familiilor de la Adăpostul de noapte al Primăriei.

În data de 15 decembrie 2010, Asociaţia „Liga Studenţilor Farmacişti din Iaşi” va merge în vizită la 25 de copii de la Adăpostul de noapte al Primăriei. Activitatea va fi desfăşurată la sediul Asociaţiei de Asistenţă Socială,  str. Mitropolit Varlaam nr. 54. Studenţii au pregătit un program artistic şi cadouri pentru beneficiarii amintiţi. Este minunat să dăm dovadă de bunătate în preajma sărbătorilor şi să oferim o clipă de bucurie unor copii care au nevoie de speranţă. Alături de studenţi (Asociaţia „Liga Studenţilor Farmacişti din Iaşi”) vor fi Cristina Hordila, Florica Iosif şi Eduard Ficiuc, animatori profesionişti, respectiv actori de profesie. Ei vor da o pata de culoare acţiunii cu face-painting, modelaj de baloane, animaţie şi veselie. Piesa de teatru „Copii şi îngerii” şi colindele vor fi realizate de elevi de clasa a XI-a de la Grup Şcolar Economic de Turism Iaşi, coordonaţi de Prof. Mihaela Rusu.

“Anul acesta am organizat 2 proiecte cu strângere de fonduri, un bal caritabil şi SSFILM-ul (4 seri studenteşti cu film). Din vânzarea biletelor şi donaţiilor obţinute de la oameni cu suflet mare am dorit să oferim o zi plină de bucurie unor copii care îl aşteaptă pe Moş Crăciun. Am discutat cu cei de la Serviciul de Asistenţă Socială şi astfel am fost îndrumaţi către Adăpostul de noapte al Primariei de pe bulevardul Rosetti. Am pregatit 25 de pachete pe care le vom oferi copiilor din adăpost.” A declarat Ivona Gavrilaş, Preşedintele Asociaţiei „Liga Studenţilor Farmacişti din Iaşi”

Asociaţia „Liga Studenţilor Farmacişti din Iaşi” este un ONG – non-profit ce activează în rândul studenţilor din anul 1996. Acţiunile întreprinse sunt organizate de către studenţi pentru studenţi cu scopul de a le oferi o educaţie complementară, o dezvoltare personală şi profesională. Sediul Asociaţiei este în corpul Facultăţii de Farmacie la etajul I.

foto site-ul Primariei Iasi

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează