Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

In vizita la 25 de copii de la Adapostul de noapte al Primariei Iasi

0

„UN GEST NOBIL ÎN PREAJMA SĂRBĂTORILOR DE IARNĂ”

Un gest uman în preajma sărbătorilor de iarnă dăruit copiilor familiilor de la Adăpostul de noapte al Primăriei.

În data de 15 decembrie 2010, Asociaţia „Liga Studenţilor Farmacişti din Iaşi” va merge în vizită la 25 de copii de la Adăpostul de noapte al Primăriei. Activitatea va fi desfăşurată la sediul Asociaţiei de Asistenţă Socială,  str. Mitropolit Varlaam nr. 54. Studenţii au pregătit un program artistic şi cadouri pentru beneficiarii amintiţi. Este minunat să dăm dovadă de bunătate în preajma sărbătorilor şi să oferim o clipă de bucurie unor copii care au nevoie de speranţă. Alături de studenţi (Asociaţia „Liga Studenţilor Farmacişti din Iaşi”) vor fi Cristina Hordila, Florica Iosif şi Eduard Ficiuc, animatori profesionişti, respectiv actori de profesie. Ei vor da o pata de culoare acţiunii cu face-painting, modelaj de baloane, animaţie şi veselie. Piesa de teatru „Copii şi îngerii” şi colindele vor fi realizate de elevi de clasa a XI-a de la Grup Şcolar Economic de Turism Iaşi, coordonaţi de Prof. Mihaela Rusu.

“Anul acesta am organizat 2 proiecte cu strângere de fonduri, un bal caritabil şi SSFILM-ul (4 seri studenteşti cu film). Din vânzarea biletelor şi donaţiilor obţinute de la oameni cu suflet mare am dorit să oferim o zi plină de bucurie unor copii care îl aşteaptă pe Moş Crăciun. Am discutat cu cei de la Serviciul de Asistenţă Socială şi astfel am fost îndrumaţi către Adăpostul de noapte al Primariei de pe bulevardul Rosetti. Am pregatit 25 de pachete pe care le vom oferi copiilor din adăpost.” A declarat Ivona Gavrilaş, Preşedintele Asociaţiei „Liga Studenţilor Farmacişti din Iaşi”

Asociaţia „Liga Studenţilor Farmacişti din Iaşi” este un ONG – non-profit ce activează în rândul studenţilor din anul 1996. Acţiunile întreprinse sunt organizate de către studenţi pentru studenţi cu scopul de a le oferi o educaţie complementară, o dezvoltare personală şi profesională. Sediul Asociaţiei este în corpul Facultăţii de Farmacie la etajul I.

foto site-ul Primariei Iasi

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.