Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

In parteneriat cu BCR si Google, Scoala Informala de IT organizeaza un maraton de programare: Save Lives, Save Communities si Save Businesses

0

In parteneriat cu BCR si Google, Scoala Informala de IT organizeaza un maraton de programare care isi doreste sa ofera solutii software pentru provocari primite pe 3 directii: Save Lives, Save Communities si Save Businesses.

Sursa și mai multe informații aici: https://challenge.scoalainformala.ro/

Challenge Accepted – CODVIDHACK 100% online

Școala informală de IT și-a făcut o misiune din a schimba vieți. Duce mai departe tradiția prin Challenge Accepted 2020, eveniment ajuns acum la cea de-a VI-a ediție.

Și anul acesta luptăm împreună! În interacțiunea cu Pandemia COVID-19 trebuie – în primul rând – să ne apărăm, dar pentru a ieși învingători trebuie să și atacăm! #luptămdeacasă #împreunăreușim

𝐓𝐮 câte vieți poți salva printr-o linie de cod? Descoperă alături de noi!

Sursa și mai multe informații aici.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.