Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

IMM ReStart – „Descopera-ti potentialul” debuteaza pe 26 martie 2015 la Brasov

0

Seria de evenimente dedicate antreprenoriatului „IMM ReStart Descopera-ti potentialul” debuteaza pe 26 martie 2015 la Brasov

_MG_7617

Doingbusiness.ro da (re)startul seriei de conferinte „IMM ReStart – Descopera-ti potentialul” 2015 cu un eveniment organizat pe 26 martie a.c. la Brasov (Hotel Kronwell, Centrul de Conferinte “Kronwell Ceremonies”). Evenimentul se adreseaza managerilor si antreprenorilor si ofera un cadru interactiv pentru dezbateri pe marginea subiectelor actuale de business, precum si prezentari ale oportunitatilor si instrumentelor utile in dezvoltarea afacerilor. Consultanti si furnizori de solutii si resurse pentru IMM-uri, precum si traineri de renume vor oferi participantilor o perspectiva 360 de grade asupra principalelor arii de interes si de dezvoltare a afacerii, printr-un format complex, ce include prezentari in plen, traininguri si workshopuri interactive.

In plenul conferintei, sunt abordate subiecte din sfera consultantei fiscale, financiare si legislative. In contextul in care finantarea activitatii curente si a investitiilor ramane si in 2015 una dintre cele mai acute probleme cu care se confrunta antreprenorii, programul include prezentari privind oportunitatile de finantare alternative (leasing, bursa de valori, accesare fonduri europene). Dincolo de acestea, evenimentul de la Brasov aduce in dezbatere noutatile din domeniul reglementarilor fiscale si legislative (EY Romania), principalele riscuri pentru afaceri, solutiile de asigurare si management al riscului (Allianz-Tiriac Asigurari), insolventa si asigurarea de credit comercial (Coface). Completand perspectiva de business, prezentarile privind oportunitatile de dezvoltare personala abordeaza subiecte legate de motivarea personalului, relationare sau psihologia vanzarilor, sustinute de reprezentantii EY Romania si Equatorial.

Sesiunea de workshop aduce in prim plan cele mai noi instrumente si solutii din sfera tehnologiei, disponibile antreprenorilor in „era hiperconectivitatii”. Subiectele propuse se refera la modul corect de gestionare a software-ului (BSA), solutiile de raportare si analiza pentru a lua cele mai bune decizii de management (SAS Romania), mobilitate si resursele de date (Microsoft Romania), optimizarea costurilor prin solutii fixe si mobile (Telekom) si, nu in ultimul rand, direct marketing, generare leaduri de vanzari, comunicare si portalurile de business (Kompass Romania).

Foarte bine primite de publicul evenimentelor IMM ReStart din 2014, intalnirile private gratuite cu vorbitorii conferintei raman si in programul de anul acesta, si pot fi programate pe pagina: http://evenimente.doingbusiness.ro/formular/?oras=brasov.

„IMM ReStart este mai mult decat o conferinta, oferind antreprenorilor o perspectiva complexa prin integrarea componentelor de consultanta specializata, resurse si instrumente dedicate dezvoltarii, training de dezvoltare personala si intalniri private cu specialisti din companii de renume. Peste 1200 de antreprenori din intreaga tara au participat anul trecut la seria de evenimente pe care le-am organizat, accesand resursele complexe si variate pe care le-am pus la dispozitia lor impreuna cu partenerii nostri. Continuam, si in 2015, caravana <<IMM ReStart>>, care va ajunge in cele mai importante centre de afaceri din tara, adresand micilor intreprinzatori provocarea de a-si descoperi potentialul”, a declarat Dumitru Ion, General Manager Doingbusiness.ro.

Evenimentul de la Brasov va fi moderat de Radu Soviani si este organizat in parteneriat cu: Telekom Romania (partener principal), Allianz-Tiriac Asigurari, Bursa de Valori Bucuresti, EY Romania, Perpetuum Lease, SAS Romania, Kompass Romania, Microsoft Romania, Coface, REI Finance Advisors, BSA | The Software Alliance si Equatorial (parteneri). Partenerii media sunt: Agerpres, Digi 24, Kiss FM Brasov, Transilvania Business, Jurnalul de Afaceri, Calendar Evenimente, Ziare.com, Business 24, Cariere, Spatiul Construit, Star FM, Radio Romania Targu Mures, Buna Ziua Fagaras, EvenimenteBiz.

Participarea la IMM ReStart este gratuita si se face pe baza de inscriere prealabila. Proiectul va continua in 2015 cu evenimente organizate la Arad (28 aprilie 2015), Sibiu (12 mai 2015), Pitesti (28 mai 2015), Iasi (11 iunie 2015), Targu Mures (17 septembrie 2015), Galati/Braila (15 octombrie 2015) si Oradea (12 noiembrie 2015).

Pentru mai multe informatii despre agenda, vorbitori si inscrieri, va rugam sa accesati site-ul oficial al evenimentului: http://evenimente.doingbusiness.ro/event/30.

Despre Doingbusiness.ro

Doingbusiness.ro este un portal de afaceri dezvoltat de International Business Promotion (IBP), ce ofera utilizatorilor informatii depre oportunitatile din economia romaneasca precum si prezentarea principalelor companii active in fiecare domeniu. Proiectele IBP includ: publicatiile Romanian Business Digest si Major Companies in Romania in variante print si online incluse in portalul de afaceri www.doingbusiness.ro, servicii de agentie de evenimente, IBP Events (atat evenimente proprii, cat si pentru clienti), servicii de comunicare si direct marketing (call center, direct mailing, direct e-mailing, cercetare de piata etc).

Doingbusiness.ro este organizator al seriilor de evenimente: IMM ReStart (2014), Economia Azi – Optiuni si oportunitati pentru IMM-uri (2013), Realitatea in Afaceri – Drumul catre performanta (2012), IMM Focus Regional (2011), Emerging Europe Energy Summit si Emerging Europe Investment Summit (2010).

www.doingbusiness.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.