IASI: Teatru si filme de cinemateca la ArtHouse Central

0

ArtHouse Central, cel mai nou concept cultural din Romania, propune iesenilor un program special de filme si spectacole de teatru pentru saptamana care urmeaza.

Intrarea este libera!

La ArtHouse Central vor avea loc reprezentatiile unor artisti talentati care vor sa ii ofere publicului iesean o serie de spectacole de neuitat in cadrul Festivalului International de Educatie. Cel mai nou spatiu iesean dedicat evenimentelor culturale alternative a fost ales pentru a gazdui o parte dintre evenimentele FRINGE din cadrul acestui festival neconventional.

Si in salile de cinema ale ArtHouse Central vor rula filme pentru toate gusturile, premiate la cele mai mari festivaluri internationale. Iesenii vor putea viziona gratuit capodopere ale unor regizori precum Lars Von Trier, Ken Loach sau Pedro Almodóvar. Nici cei mici nu se vor plictisi la ArtHouse Central –  pentru ei am pregatit cele mai indragite filme de animatie de la Disney, care vor rula in fiecare dimineata de sambata si duminica, de la orele 10.00 si 12.00.

Program-ArtHouse-14-20 iunie

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează