Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

IAȘI: team ADventure / Festival Concurs de Strategie Publicitară şi Relaţii Publice

1

team ADventure a ajuns la cea de-a VII-a ediție

PRIME Iași organizează și în această toamnă  proiectul team ADventure– Festival Concurs de Strategie Publicitară şi Relaţii Publice, singurul de acest fel din zona Moldovei. Cele trei firme partenere lansează un studiu de caz, urmând ca  studenţii pasionaţi de publicitate să propună cele mai bune campanii şi să concureze pentru premiul de 900 de RON pus în joc. Proiectul se va desfăşura în trei etape: Lansarea (14 octombrie) în cadrul căreia studenţii pot afla mai multe detalii şi se pot înscrie în concurs, Conferinţa (10 noiembrie) care aduce pe scenă specialişti din domeniu  şi Gala (20 noiembrie) în care se vor prezenta campaniile propuse. În urma jurizării, cele mai bune idei vor fi premiate.

team AD

         Tema acestei ediţii – Jurnal de aventură, surprinde călătoria fascinantă a fiecărui împătimit al acestui domeniu. Pasiunea pentru publicitate, relaţiile publice şi deschiderea spre noi  provocări sunt unele dintre cele mai importante ingrediente ale studentului care profită de orice oportunitate, iar team ADventure  este o şansă demnă de luat în seamă.  Anul acesta,  partenerii noştrii sunt:

Compania Te Rox – Prod, cu sediul în Paşcani, specializată în scaune auto şi centuri de siguranţă pentru copii. Să propui o campanie pentru firma care lucrează pentru Ferrari sau Disney, încă din studenţie, este o adevărată aventură şi o posibilitate  de a-ţi valida cunoştiinţele, căci spre deosebire de ediţiile anterioare, anul acesta echipele înscrise se vor bucura  şi de un program de mentorat.

Distribuitorul de produse pentru gama de cosmetice şi aparatură profesională destinate saloanelor, Daria CD, reprezintă de asemenea un domeniu care îţi va testa creativitatea şi cunoştiinţele.  Îţi vei reinventa astfel studenţia prin practică şi experienţă.

Şi nu în ultimul rând, Open Mind, call center în limba italiană. Poţi vedea cât de mult contează grija pentru client, cât de importante sunt serviciile ireproşabile şi cum poţi veni mereu cu cele mai bune oferte astfel încât să devii indispensabil.

Specialiştii Ştefan Negoiţă – Creative Magus la Bloom Communication LTD, Raluca Gavrilescu – Brand Stylist la NAMOGO şi Mihai Mocanu – Brand Strategy Manager la NAMOGO vor oferi celor înscrişi sfaturi utile, astfel încât campaniile rezultate să poată fi folosite de către parteneri şi să aducă beneficii directe. Veştile bune nu se termină aici. Mulţi dintre cei pasionaţi de publicitate citesc Dă-mi banii tăi. Metodă de copwriting de Gabriel Brănescu, dar de data aceasta îl pot asculta la Conferinţă, bucurându-se astfel de o experienţă unică.

Pentru cei care iubesc provocările şi îşi doresc să experimenteze, team ADventure este locul potrivit. Dincolo de feedback-ul real, înscrierea în concurs îţi asigură o simulare demnă a muncii dintr-o agenţie de publicitate şi a vieţii de după terminarea facultăţii. Tot ceea ce trebuie să faci este să completezi formularul de înscriere pe care îl poţi descărca aici: Formular de inscriere – team ADventure 2014 şi să îl trimiţi pe adresa de e-mail teamadventure2014@yahoo.com.

Pentru mai multe detalii urmăreşte pagina de facebook şi   blogul proiectului team ADventure. Perioada de înscriere este 14 – 24 octombrie.

Ne aventurăm cu tot ceea ce ştim să demonstrăm că, studenţi fiind, suntem creativi şi pregătiţi să avem un job într-o agenţie de publicitate.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

  1. avatar

    În 16 octombrie publicați o știre despre o „Lansare” care s-a petrecut în 14 octombrie? Cred că aveți nevoie de PR…

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.