IASI: Tablouri care vor „reda vederea” bătrânilor abandonați

1

În perioada 9 – 23 decembrie, Alternative Sociale va prezenta în cadrul Palas Mall (Pasarela de sticlă) expoziția de pictură cu vânzare în scop caritabil intitulată „Raze de lumină”. Expoziția conține 23 de tablouri realizate de Diana Andreea Dogaru Thissen, pictor și designer originar din Iași, stabilit în prezent în Olanda.

tablouri„Aceste tablouri își propun să aducă lumină în suflet și în case. Acestea au o frumusețe aparte și sunt compoziții unicat care luminează și personalizează spațiul în care sunt expuse. Lucrările mele sunt o reprezentare a luminii, iubirii și purității, iar clipele în care lucrez sunt clipe în care Dumnezeu este cel mai aproape de mine”, a declarat Diana Andreea Dogaru Thissen. Fondurile colectate din vânzarea tablourilor expuse vor fi folosite în scopul de a procura ochelari pentru bătrânii abandonați.

„Decembrie e luna sărbătorilor, e luna cadourilor, e luna în care avem oportunitatea să dăruim.  Echipa Alternative Sociale s-a gândit să vă propună o idee de cadou care să aibă o dublă destinație: o bucurie pentru cei dragi și un act de caritate pentru un bătrân aflat în dificultate. Achiziționând un tablou veți ajuta un vârstnic să înfrunte mai ușor povara bătrâneților petrecute în singurătate”, a afirmat Cătălin Luca, director executiv. Vizualizați întreaga colecție de tablouri pe site-ul www.alternativesociale.ro.

Acest eveniment se desfășoară în cadrul campaniei de strângere de fonduri „Ochelari pentru bătrâni anbandonați” pe care Alternative Sociale o desfășoară cu sprijinul partenerilor Tester Casa Auto Iași, Ateneu Tătărași, Palas Mall și Teatrul Național Iași. 

 

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este facilitator & educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training & facilitare și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 40 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are 20 de ani de experiență ca trainer, facilitator pentru peste 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție, antreprenoriat (inclusiv social), ”train the trainers & facilitators”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria FMCG alături de InBev având atribuții de training pentru mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente, parteneri și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Frankfurt School of Finance & Management, Future Makers, ASPEN Young Leaders Program, Leaders for Justice Program, Ashoka Romania,Automotive Forum, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers & Facilitators” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Un comentariu

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.