IASI: Tablouri care vor „reda vederea” bătrânilor abandonați

1

În perioada 9 – 23 decembrie, Alternative Sociale va prezenta în cadrul Palas Mall (Pasarela de sticlă) expoziția de pictură cu vânzare în scop caritabil intitulată „Raze de lumină”. Expoziția conține 23 de tablouri realizate de Diana Andreea Dogaru Thissen, pictor și designer originar din Iași, stabilit în prezent în Olanda.

tablouri„Aceste tablouri își propun să aducă lumină în suflet și în case. Acestea au o frumusețe aparte și sunt compoziții unicat care luminează și personalizează spațiul în care sunt expuse. Lucrările mele sunt o reprezentare a luminii, iubirii și purității, iar clipele în care lucrez sunt clipe în care Dumnezeu este cel mai aproape de mine”, a declarat Diana Andreea Dogaru Thissen. Fondurile colectate din vânzarea tablourilor expuse vor fi folosite în scopul de a procura ochelari pentru bătrânii abandonați.

„Decembrie e luna sărbătorilor, e luna cadourilor, e luna în care avem oportunitatea să dăruim.  Echipa Alternative Sociale s-a gândit să vă propună o idee de cadou care să aibă o dublă destinație: o bucurie pentru cei dragi și un act de caritate pentru un bătrân aflat în dificultate. Achiziționând un tablou veți ajuta un vârstnic să înfrunte mai ușor povara bătrâneților petrecute în singurătate”, a afirmat Cătălin Luca, director executiv. Vizualizați întreaga colecție de tablouri pe site-ul www.alternativesociale.ro.

Acest eveniment se desfășoară în cadrul campaniei de strângere de fonduri „Ochelari pentru bătrâni anbandonați” pe care Alternative Sociale o desfășoară cu sprijinul partenerilor Tester Casa Auto Iași, Ateneu Tătărași, Palas Mall și Teatrul Național Iași. 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Un comentariu

Comentează