Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

IAȘI: Startup Founder: curs gratuit de antreprenoriat

0

Vrei să îți crești afacerea? Cursul Startup Founder te va ajuta să înțelegi, pe parcursul celor 6 zile intensive de training care sunt provocările antreprenorilor și cum poți să-ți planifici structurat creșterea unui startup.

Sursa și mai multe informații aici.

💼CINE POATE APLICA LA CURS?
– fondatori de startup
– antreprenori
– managerii din domeniile de specializare inteligentă (agroalimentar, – prelucrarea lemnului și mobilă, biotehnologii, textile, TIC, turism și mediu)
ATENȚIE! Cursul este adresat pentru persoanele care își desfășoară activitatea în județele Bacău, Botoșani, Iași, Neamț, Suceava și Vaslui.

Cursul Startup Founder poate fi accesat de către fondatori de startupuri, antreprenori, manageri din domeniile de specializare inteligentă: agroalimentar, prelucrarea lemnului și mobilă, biotehnologii, textile, TIC (inclusiv new media), turism și mediu. Persoanele care vor participa la curs trebuie să fie localizate în regiunea Nord-Est a României.

🙌🏻CE VEI AFLA DACĂ PARTICIPI LA STARTUP FOUNDER?

– totul despre conceptul 4P și politica de marketing
– cum să îmbunătățești comunicarea cu clienții
– tehnici de negociere
– cum să crești vânzările
– cum să identifici surselor de venituri
– care este structura costurilor
– cum să faci o analiză SWOT
– totul despre segmentarea pieței
– modelul Business Canvas
– atingerea unui nivel superior de performanță a echipei
totul despre inovare și creativitate în business.

În plus, poți beneficia de consultanță gratuită pentru elaborarea unei microstrategii pentru firma ta care include: asistență de business pentru a putea explora noi piețe cu produsele existente, dar a crea parteneriate internaționale durabile, sprijin pentru a-ți creștie expunerea prin lansarea unui produs sau serviciu nou.

👉🏻CUM TE ÎNSCRII LA CURS?

Completează formularul de înscriere aici: http://bit.ly/startupfounderNE și trimite-ne documentele obligatorii pe adresa comunicare@civitta.ro.

1. Anexa 1 – cerere de inscriere
2. Anexa 2 – FIGT
3. Anexa 3 – declaratie dubla finantare
4. Anexa 4 – declaratie evitare incompatibilitate
5. Anexa 5 – declaratie date caracter personal
6. Anexa 6 – adeverinta angajat (daca esti angajat in pzitie de conducere in cadrul unei firme).
Daca esti antreprenor, trimite-ne o copie a certificatului constatator al firmei tale.

Mai multe detalii despre curs, găsești aici: http://bit.ly/startupfounderNE

💰CÂT COSTĂ CURSURILE?

Cursul Startup Founder este GRATUIT.
Acesta face parte din programul ScaleUp – Performanță în Inovare și Competitivitate, implementat de Civitta România și cofinanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

Persoanele din alte orașe beneficiază de cazare și transport GRATUIT.

CÂND VA AVEA LOC:

Modulul 1: 23, 24, 25 mai 2019
Modulul 2: 30, 31 mai, 1 iunie

UNDE:

Iași

CINE ORGANIZEAZĂ CURSUL:

Cursul este organizat de Civitta România – companie de consultanță independentă de top din Europa Emergentă, specializată în servicii de consultanță strategică pentru dezvoltarea afacerilor, cu accent pe inovare și antreprenoriat.

DESPRE TRAINER:

Florin Ghindă
Fondator RomâniaPozitivă.ro

Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006.

Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding.

Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 40 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu peste 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.