IASI: Reabilitarea infrastructurii rutiere stradale, refacerea trotuarelor, construirea de noi piste pentru biciclisti.

0

Planuri ambitioase pentru Iasi la inceput de an. Potrivit autoritatilor locale, orasul o sa beneficieze in 2011 de multe lucrari de modernizare si reabilitare. Printre proiectele interesante redam cateva: rebilitarea caii de rulare a tramvaielor, reabilitarea infrastructurii rutiere stradale, refacerea trotuarelor, reabilitarea Pasajului Nicolina, construirea de noi piste pentru biciclisti.

„Astfel, în 2010 s-au semnat contractele de finanţare în valoare de 584.353.000 lei, fapt care presupune deschiderea de şantiere precum Centrul Tehnologic Regional, Dezvoltarea reţelei rutiere în zona culturală, istorică şi turistică, Dezvoltarea axei de transport Est-Vest în municipiul reşedinţă, Axa de dezvoltare Nord -Sud -Pasaj Octav Băncilă şi Zona de agrement CiricTotodată, cele mai importante proiecte pentru care s-au lucrat documentaţii de proiectare în 2010 şi pentru care vor fi semnate contractele de finanţare în 2011, în valoare de 319.509.000 lei vizează Dezvoltarea şi reabilitarea arterei funcţionale din Sud, rebilitarea căii de rulare a tramvaielor, reabilitarea infrastructurii rutiere stradale, refacerea trotuarelor, reabilitarea Pasajului Nicolina, construirea de noi piste pentru biciclişti”.

Sursa: AGERPRES, via administratie.ro

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.