IASI: Reabilitarea infrastructurii rutiere stradale, refacerea trotuarelor, construirea de noi piste pentru biciclisti.

0

Planuri ambitioase pentru Iasi la inceput de an. Potrivit autoritatilor locale, orasul o sa beneficieze in 2011 de multe lucrari de modernizare si reabilitare. Printre proiectele interesante redam cateva: rebilitarea caii de rulare a tramvaielor, reabilitarea infrastructurii rutiere stradale, refacerea trotuarelor, reabilitarea Pasajului Nicolina, construirea de noi piste pentru biciclisti.

„Astfel, în 2010 s-au semnat contractele de finanţare în valoare de 584.353.000 lei, fapt care presupune deschiderea de şantiere precum Centrul Tehnologic Regional, Dezvoltarea reţelei rutiere în zona culturală, istorică şi turistică, Dezvoltarea axei de transport Est-Vest în municipiul reşedinţă, Axa de dezvoltare Nord -Sud -Pasaj Octav Băncilă şi Zona de agrement CiricTotodată, cele mai importante proiecte pentru care s-au lucrat documentaţii de proiectare în 2010 şi pentru care vor fi semnate contractele de finanţare în 2011, în valoare de 319.509.000 lei vizează Dezvoltarea şi reabilitarea arterei funcţionale din Sud, rebilitarea căii de rulare a tramvaielor, reabilitarea infrastructurii rutiere stradale, refacerea trotuarelor, reabilitarea Pasajului Nicolina, construirea de noi piste pentru biciclişti”.

Sursa: AGERPRES, via administratie.ro

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează