Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Iași: Pick your peak la ATELIERE

0

Asociația Studenților la Relații Publice și Comunicare, PRIME Iași, organizează pe data de 13 mai, la Fab Lab Iași, proiectul ATELIERE, ediția a X-a. Ediție ce aduce în atenția studenților conceptul „Pick your peak”.


Proiectul ATELIERE construiește un cadru de interacțiune între studenți și specialiști, cu scopul de a susține o dezvoltarea continuă în plan profesional, dar și personal. Proiectul este format din trei ateliere simultane, acestea au două părţi: în prima parte specialistul invitat prezintă tema aleasă și câteva noțiuni teoretice, iar în cea de-a doua parte, studenţii rezolvă brieful.

Conceptul din spatele primului workshop este „Draw me in” și presupune importanța imaginii pe mediile de socializare, culori și compoziții care atrag. Acest workshop va fi susținut de Tudor MUNTEANU, UX Designer & Co-Founder la Namogo. Pentru a capta atenția publicului, mesajul trebuie să fie atât creativ, cât și ingenios executat din punct de vedere vizual. Vorbitul în public îl abordăm în cadrul workshopului „Speak up”, susținut de Andreea IGNAT, Story Tailor și Founder la Tapioca PR & Events, unde tematicile sunt persuasiunea, limbajul nonverbal și stăpânirea emoțiilor în momentul prezentării unui discurs în fața publicului. Nu în ultimul rând, workshopul „I choose you” va cuprinde informații despre crearea unui plan media și despre implementarea unei strategii eficiente. Aici se vor învăța care sunt canalele potrivite pentru a transmite eficient și eficace un mesaj de relații publice, frecvența și consecvența postărilor. Acest ultim workshop va fi susținut de Georgiana ȘERBAN, Event Leasing Manager la Congress Hall și doctorand iubitor de cunoaștere și Comunicare.

Pentru a participa la unul dintre cele trei workshopuri propuse, studenții se pot înscrie prin completarea unui formular, ce poate fi accesat prin intermediul link-ului: https://ateliere10.typeform.com/to/UrX1c2.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.