Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

IASI: La Edu Funny Fest participi zilnic la peste 100 de activități diferite de educație nonformală

0

Edu Funny Fest – educație altfel, educație nonformală 

În Săptămâna „Școala Altfel- Să știi mai multe să fii mai bun” dăm startul celei de-a treia ediție a evenimentului Edu Funny Fest. Te așteptăm zilnic în perioada 6-10 aprilie la Centrul de Conferințe Providența cu peste 100 de activități diferite de educație nonformală, extrașcolare și extracurriculare.

FLYER EFF 2015

Organizat de Asociația APSIDES Edu Funny Fest este primul eveniment din Iași specializat în activități educaționale nonformale dedicate preșcolarilor și școlarilor. Copiii  alături de cadre didactice și de părinți vor putea participa pe parcursul Săptămânii Școala Altfel, 6-10 aprilie, la Centrul de Conferințe Providența la o varietate de ateliere, seminarii, concursuri, expoziții, demonstrații, activități extrașcolare și extracurriculare din diferite domenii care să le pună în valoare talentele și abilitățile și care să le stimuleze curiozitatea și creativitatea.

            În fiecare dintre cele cinci zile ale evenimentului la Centrul de Conferințe Providența se vor desfășura peste 100 de activități interactive și antrenante: exerciții și demonstrații de prim ajutor, prezentare a regulilor de comportament în situații de urgență, prezentare de invenții și inovații premiate la nivel internațional, Școala de D.J., salata uriașă de fructe, prima pictură 3D pe asfalt din Iași, experimente chimice și fizice, ateliere de electronică, șah uman, ateliere gastronomice, filme de scurt metraj, concursuri de cultură generală, concursuri sportive, demonstrații de robotică și electronică, demonstrații de zbor de aeromodele, electrotehnică, legumicultură, geologie, arte marțiale, karting, design vestimentar. Programul complet al evenimentului poate fi consultat pe site-ul http://edufest.ro/.

            Ediția a treia a evenimentului Edu Funny Fest se va desfășura cu susținerea Inspectoratului Școlar Județean Iași, a Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Mihail Grigore Sturdza” al Județului Iași, dar și a altor peste 40 de parteneri, instituții publice, societăți comerciale și organizații nonguvernamentale. Lista completă a acestora poate fi consultată pe site-ul evenimentului, http://edufest.ro/.

Accesul la eveniment se face pe baza unui bilet în valoare de 5 lei, acesta asigură participarea unui copil la toate activitățile desfășurate pe parcursul unei zile.

Împreună putem susține cele mai inovative și ambițioase proiecte din domeniul educațional!

Asociația APSIDES / Strada Costache Negruzzi, Nr. 8, Iași / E-mail: asociatia.apsides@gmail.com

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.