Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

IASI: KASTA MORRELY FASHION WEEK 2016

0

Organizatorii festivalului international Kasta Morrely Fashion Week va invita sa sarbatoriti 10 ani de la legalizarea meseriei de Manechin (COR 521001).

Dupa o editie de inaugurare apreciata ca spectaculoasa, cu designeri celebri din Dubai, India, Italia, Liban, Moldova, Olanda, Romania, Ucraina, Kasta Morrely Fashion Week aduce din nou in lumina reflectoarelor ultimele tendinte din moda pret-a-porter si haute couture.

AFIS KASTA MORRELY FASHION WEEK
In zilele 8, 9, 10 iunie 2016, la Sala Polivalenta Iasi, designeri consacrati din Europa, Orientul Mijlociu si valori autohtone in design vestimentar vor prezenta in premiera pretioasele colectii.

Va enumeram pentru inceput cateva din casele de moda si designerii care isi vor prezenta cele mai noi creatii la Kasta Morrely Fashion Week 2016: Nanette, Atelier Glam, Nicoleta Obis, Elegance Moda, Liana Szilagyi, Laetitia D, Stefania Patcas, Best Clothing, Simone Pericone Italia, Tina Arena Italia, Adriana Agostini UK si invitatul special Addy van den Krommenacker designer al Casei Regale a Olandei.

Spectacole Fashion Theatre®, in premiera, vor intari unicitatea festivalului.

Biletele sunt disponibile in Reteaua Eventim si pe eventim.ro. Detalii la urmatorul link: http://kastamorrelyfashionweek.com/2016/05/06/cum-poti-cumpara-bilete-la-kasta-morrely-fashion-week-2016/

Proiectul Kasta Morrely Fashion Week promoveaza complexitatea si importanta industriilor creative, cetateniei active si voluntariatului cultural.
Sumele rezultate din vanzarea biletelor vor fi folosite la desfasurarea proiectului, activitati umanitare si nonprofit.
Partener principal: Primaria Municipiului Iasi; Sponsor oficial: BETTY ICE

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.