Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Iași: Înscrieri team ADventure, ediția a XI-a

0

Proiectul marca PRIME Iași, team ADventure, prinde contur și în această toamnă cu cea de-a XI-a ediție. Tema din acest an este „MAPPING IDEALS” și surprinde etapele parcurse spre atingerea idealului stabilit.

Odată cu Lansarea, dăm start Înscrierilor la Festivalul Concurs de Strategie Publicitară şi Relaţii Publice ce are ca target studenţii şi masteranzii de la Comunicare şi Relaţii Publice, Marketing şi Comunicare în Afaceri, precum şi de la Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării.

Studenţii ce vor participa la această competiţie vor forma echipe de câte trei membri şi vor rezolva unul dintre cele trei studii de caz oferite. Pe fiecare studiu de caz vor lucra câte trei echipe. Timp de o lună, aceștia vor lucra la elaborarea unei strategii publicitare cu scopul de a rezolva problema avută în atenție, ținând permanent legătura cu PRIME Iași, cu mentorii, cu specialiștii din domeniu şi cu firma parteneră pentru a obţine toate informaţiile necesare.

Până pe data de 19 octombrie te așteptăm să te înscrii la una dintre cele mai frumoase provocări ale studenției tale, unde vei experimenta ce înseamnă munca într-o agenție de publicitate, accesând următorul link:… Pentru mai multe detalii, consultați pagina de Facebook @team.adventure.iasi și pagina de Instagram @team.adventure.

Fă din începutul studenției tale o adevărată „ADventură”!

Fii PRegătit!

www.primeiasi.ro

Asociaţia Studenţilor la Relaţii Publice şi Comunicare, Filiala Iaşi

 

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.