IAȘI: Gala team ADventure

0

După înscrierea celor nouă echipe de studenți pasionați de publicitate și defășurarea Conferinței ce a adus în atenția tuturor trei speakeri de renume, Festivalul Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice – team ADventure trece la etapa finală, Gala.

Avatar Gala

Acest ultim pas reprezintă apogeul proiectului în cadrul căruia studenții își vor prezenta campaniile realizate în fața unui juriu format din profesori și specialiști în domeniu, ce vor releva acuratețea ideilor, aplicabilitatea lor și vor oferi un feedback real și susținut. De asemenea, vor fi prezenți și mentorii, Raluca GAVRILESCU, Ștefan  NEGOIȚĂ și Mihai MOCANU, ce i-au îndrumat și ajutat cu sfaturi pe toată perioada de lucru.

Clienții TE-ROX Prod Pașcani, Daria CD și Open Mind  vor afla soluțiile provocării lansate studenților de a realiza campanii de promovare cu diverse obiective de comunicare și de marketing. Tot ei vor alege echipa câștigătoare și le vor înmâna premiul de 900 RON participanților. team ADventure este o simulare a unui job într-o agenție de publicitate deoarece ideile studenților pot fi implementate, la final, de către parteneri, căci brief-urile primite reprezintă situații reale și actuale ale firmelor de pe piața economică.

Gala va avea loc în data de 20 noiembrie, sala 502 – etajul 5, în corpul R al Universității „Alexandu Ioan Cuza” Iași, începând cu ora 10:00! Vă așteptăm să ne bucurăm împreună de publicitate!    

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează