IAȘI: Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice / team ADventure

0

team ADventure – Festival Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice

– Ediţia a VI-a –

octombrie – noiembrie 2013

Miercuri, 16 octombrie  2013, orele 20:10, în sala II8 din corpul A al Universității „Alexandru I. Cuza” din Iași, va avea loc lansarea celei de-a șasea ediții a Festivalului team ADventure, organizat de PRIME Iași, competiție ce presupune crearea de campanii de relații publice și publicitate, pe baza unor anumite studii de caz puse la dispoziţie de către  companii ieşene.

Pentru toți cei pasionați de domeniul Comunicării, înscrierile vor începe pe data de 16 octombrie și vor dura până pe 23 octombrie. Doritorii se pot înscrie direct în echipe de 4 persoane, gata formate, dar și individual, urmând a fi create echipe complete de către PRIME Iași.

team ADventure are ca target principal studenţii şi masteranzii de la Comunicare şi Relaţii Publice, Marketing şi Comunicare în Afaceri, precum şi de la Jurnalism şi Ştiinţe ale Comunicării, din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași

Proiectul are trei secţiuni publice: Lansarea, unde are loc înscrierea echipelor în concurs, Conferința, susținută de către 3 specialiști din domeniu, ce are menirea, prin tematicile abordate, sa sprijine echipele înscrise, și nu în ultimul rând Gala, unde echipele participante vor prezenta studiile de caz și vor fi premiate.

Partenerii de anul acesta sunt Gramma Winnes, Mamma Mia si Școala de șoferi AutoNăstase.

Toate detaliile referitoare la proiect se vor prezenta în cadrul evenimentului de lansare, miercuri, și complementar, se pot găsi accesând www.primeiasi.ro sau paginile de facebook Asociația.PRIME.Iasi și team.adventure.iasi.

PRIME Iaşi are ca scop sprijinirea studenţilor din Iaşi, din domeniul Comunicării şi  Relaţiilor Publice, în dezvoltarea profesională şi personală. Are ca obiectiv principal să creeze un cadru de colaborare între mediul academic, studenţi şi mediul de afaceri de profil.

 macheta lansare - articol

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează