Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Iaşi Educational Trade Show, expoziții, muzică, târg de carte, gala educației la Iași 1-3 iunie 2012

0

Iaşul se aliniază marilor capitale culturale ale lumii

  • Barcelona, Edinburgh, Viena, Zagreb, Budapesta, Iaşi. Bătălia pentru cultură nu se mai poartă pe hârtie şi în bibliotecă, ci iese în stradă. A venit momentul ca Iaşul să se transforme într-un motor de promovare a României peste hotare.

Oraş cultural prin excelenţă, Iaşul are acum ocazia de a readuce în prim plan realizările care l-au consacrat în trecut şi de a le alinia modernităţii. Iaşi Educational Trade Show – IETS îşi propune să confirme valoarea educaţiei ca emblemă a Iaşului şi să pregătească lansarea unui eveniment care va aduce în faţa întregii Europe efervescenţa culturală a capitalei Moldovei.

Timp de trei zile excelenţa în educaţie, se transformă în conceptul care va ghida întreaga activitate locală.

Evenimentul este organizat în colaborare cu cele cinci universităţi de stat din Iaşi, cu susţinerea Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului şi a Primăriei Municipiului Iaşi. IETS este structurat pe trei secţiuni: Gala Educatiei Ieşene (1 – 2 iunie), Expozitiile IETS (1-3 iunie), care cuprind Expoziţia de Oferte în Educaţie, Expoziţia de Produse, Servicii şi Tehnologii în Educaţie şi Târgul de Carte şi Ziua Absolventului (3 iunie), fiecare dintre acestea având o suită complexă de subevenimente şi manifestări conexe.

Un spectacol unic în Iaşi

Punctul culminant al IETS va fi, fără îndoială, Spectacolul „Clasic300” organizat pe data de 2 iunie, în cadrul Galei Educaţiei Ieşene. Într-un decor natural inedit, pe esplanada Universităţii de Medicină şi Farmacie „Gr. T. Popa”, ieşenii vor avea ocazia de a admira un spectacol de muzică clasică neegalat în capitala Moldovei.

Iaşi Educational Trade Show – IETS oferă 3 zile de inovaţie şi inspiraţie pentru învăţământ şi educaţie şi un complex de evenimente care se adresează elevilor, studenţilor, părinţilor, cadrelor didactice, factorilor de decizie din domeniu şi tuturor celor implicaţi în sectorul public şi privat, fie că este vorba de facilităţi şi operaţiuni, management, reformă, tehnologie şi investiţii în domeniul educaţiei.

Mai multe detalii despre eveniment puteţi găsi accesând site-ul www.iets.ro.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.