IAȘI: Edu Funny Fest ediția a III-a

0

Împreună susținem educația nonformală!

Edu Funny Fest, primul eveniment specializat în activități educaționale nonformale, dedicate preșcolarilor și școlarilor, se va desfășura în Săptămâna „Școala Altfel- Să știi mai multe să fii mai bun”, 6-10 aprilie 2015, la Centrul de Conferințe Providența din Iași.

INSIGNA EFF 2015

Aflat anul acesta la cea de-a treia ediție, Edu Funny Fest are scopul de a reuni și de a implica copiii, cadrele didactice și părinții în activități care să răspundă intereselor și preocupărilor diverse ale elevilor, să pună în valoare talentele și capacitățile acestora în diferite domenii, și să stimuleze participarea lor la acțiuni variate, în context educativ nonformal.

Activitățile evenimentului au o tematică complexă: cultură, știință și tehnică, sport, cetățenie democratică, educație pentru sănătate și stil de viață sănătos, educație ecologică și protecția mediului, educație rutieră, educație pentru reacții corecte în situații de urgență etc. Elevii pot învăța și pot experimenta toate aceste domenii într-o varietate de forme: ateliere de creație, dans, muzică, competiții, dezbateri, campanii de informare și de conștientizare, proiecte comunitare sau schimburi de experiență.

Așteptăm cu interes înscrierile tuturor celor interesați să susțină activități de educație nonformală în cadrul Edu Funny Fest. Pe adresa asociatia.apsides@gmail.com organizațiile non-guvernamentale, instituțile publice sau societățile comerciale care furnizează produse sau servicii preșcolarilor și școlarilor ne pot trimite propuneri de activități sau pot solicita informații cu privire la beneficiile parteneriatului.

Mai multe informații despre edițiile precedente, fotografii și parteneri găsiți pe site-ul http://edufest.ro/. Împreună putem susține cele mai inovative și ambițioase proiecte din domeniul educațional!

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 16 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.