IAȘI: Edu Funny Fest ediția a III-a

0

Împreună susținem educația nonformală!

Edu Funny Fest, primul eveniment specializat în activități educaționale nonformale, dedicate preșcolarilor și școlarilor, se va desfășura în Săptămâna „Școala Altfel- Să știi mai multe să fii mai bun”, 6-10 aprilie 2015, la Centrul de Conferințe Providența din Iași.

INSIGNA EFF 2015

Aflat anul acesta la cea de-a treia ediție, Edu Funny Fest are scopul de a reuni și de a implica copiii, cadrele didactice și părinții în activități care să răspundă intereselor și preocupărilor diverse ale elevilor, să pună în valoare talentele și capacitățile acestora în diferite domenii, și să stimuleze participarea lor la acțiuni variate, în context educativ nonformal.

Activitățile evenimentului au o tematică complexă: cultură, știință și tehnică, sport, cetățenie democratică, educație pentru sănătate și stil de viață sănătos, educație ecologică și protecția mediului, educație rutieră, educație pentru reacții corecte în situații de urgență etc. Elevii pot învăța și pot experimenta toate aceste domenii într-o varietate de forme: ateliere de creație, dans, muzică, competiții, dezbateri, campanii de informare și de conștientizare, proiecte comunitare sau schimburi de experiență.

Așteptăm cu interes înscrierile tuturor celor interesați să susțină activități de educație nonformală în cadrul Edu Funny Fest. Pe adresa asociatia.apsides@gmail.com organizațiile non-guvernamentale, instituțile publice sau societățile comerciale care furnizează produse sau servicii preșcolarilor și școlarilor ne pot trimite propuneri de activități sau pot solicita informații cu privire la beneficiile parteneriatului.

Mai multe informații despre edițiile precedente, fotografii și parteneri găsiți pe site-ul http://edufest.ro/. Împreună putem susține cele mai inovative și ambițioase proiecte din domeniul educațional!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează