Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

IAȘI: Edu Funny Fest ediția a III-a

0

Tu ce faci în Săptămâna Școala Altfel?

Cea de-a treia ediție Edu Funny Fest se ve desfășura, așa cum v-am obișnuit, la Centrul de Conferințe Providența în Săptămâna „Școala Altfel- Să știi mai multe să fii mai bun!”, 6-10 aprilie 2015.

FLYER EFF 2015

Organizat de Asociația APSIDES, Edu Funny Fest este primul eveniment din  Iași specializat în activități educaționale nonformale dedicate preșcolarilor și școlarilor.  Scopul său este acela de a reuni și de a implica copiii, cadrele didactice și părinții în activități care să răspundă intereselor și preocupărilor diverse ale elevilor, să le pună în valoare abilitățile și talentele în diferite domenii și să stimuleze participarea lor la acțiuni variate, în context educativ nonformal.

Evenimentul Edu Funny Fest beneficiază și în acest an de sprijinul Inspectoratului Școlar Județean Iași și al Inspectoratul Pentru Situații de Urgență „Mihail Grigore Sturdza” al Județului Iași, partenerii principali ai evenimentului. Alături de aceștia ediția a III-a a evenimentului se va desfășura cu sprijinul a peste 40 de parteneri, instituții publice, societăți comerciale și organizații nonguvernamentale, lista completă a acestora poate fi consultată de site-ul http://edufest.ro/.

Pe parcursul „Săptămânii Școala Altfel”, 6-10 aprilie, la Edu Funny Fest, preșcolarii și școlarii vor putea participa la o varietate de activități: exerciții și demonstrații de prim ajutor, prezentare a regulilor de comportament în situații de urgență, prezentare de invenții și inovații la nivel internațional, Școala de D.J., salata uriașă de fructe, prima pictură 3D din Iași, competiție de Kendama, experimente chimice, ateliere de electronică, șah uman, ateliere gastronomice, filme de scurt metraj, concursuri de cultură generală, concursuri sportive, dar și multe alte surprize care să stimuleze curiozitatea și creativitatea copiilor, talentele și abilitățile acestora în diferite domenii.

Programul complet al evenimentului va fi încărcat pe site-ul http://edufest.ro/ până la data de 28 martie. Până atunci pe site găsiți fotografii din cadrul edițiilor precedente, dar și informații despre partenerii implicați.

Cadrele didactice care doresc să programeze și să înscrie grupele de copii la Edu Funny Fest într-una din cele cinci zile ale desfășurării sale o pot face pe adresa  asociatia.apsides@gmail.com sau la numărul de telefon 0766 704 668.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.