Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Iași: Ediția A IX – A ATELIERE vorbește despre Digital Marketing

0

Asociația Studenților de la Comunicare și Relații Publice, PRIME Iași*, organizează duminică, 14 mai, în corpul R al Universității Al.I. Cuza din Iași, începând cu ora 11:00, cea de-a IX a ediție a proiectului ATELIERE. Acest proiect presupune crearea unor întâlniri de simulare a activităților specifice domeniului relațiilor publice și publicității între studenți și specialiști.

afis

Anul acesta am luat în calcul faptul că era digitală nu este o știință exactă și totul se schimbă de la o zi la alta. Astfel, am ales să îi interpretăm tendințele, vorbind despre DIGITAL MARKETING.

Luând în considerare tema aleasă, invitații sunt pe măsură și mizăm pe experiența lor, dobândită în cadrul uneia dintre cele mai mari agenții de publicitate din Iași. Studenții înscriși vor avea ocazia să participe la unul dintre cele 5 workshop-uri susținute simultan de aceștia. Și anume, User Research: Cine? Ce? Dar mai ales de ce?, Cum să fii project manager pe un proiect digital, Recrutat la prima vedere, Making Chatbots Talk, Contentul în era digitală.

Pentru mai multe informații referitoare la înscrieri și eveniment, ne găsiți pe conturile de Facebook și Instagram ale proiectului.

*PRIME Iaşi este o organizaţie studenţească, nonguvernamentală, nonprofit, apolitică, bazată pe voluntariat, filială a PRIME România și membră ANOSR – Alianța Națională a Organizațiilor Studențești din România.

Link-uri către pagina de Facebook și Instagram:

https://www.facebook.com/ATELIERE.PRIME.Iasi/

https://www.instagram.com/creionasu/?hl=en

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.