IAȘI: Crăciun cu zâmbete :)

0

„Crăciun cu Zâmbete” este un proiect adresat cadrelor didactice și studenţilor Universităţii de Medicină şi Farmacie „Gr. T. Popa”, ce oferă acestora ocazia de a socializa într-un mediu mai puţin formal. De asemenea, sunt aşteptaţi şi membri ale altor Universităţi din Iaşi, dar şi oameni dornici de a se implica în acte de caritate. Activităţile organizate, specifice sărbatorilor de iarnă, sunt menite să sensibilizeze publicul prezent în vederea strângerii de fonduri pentru persoanele mai puţin norocoase.

În acest an, Asociaţia Studenţilor Bioingineri Iaşi organizează în perioada 8-16 decembrie o serie de acţiuni ce au scopul de a strânge fonduri pentru a ajuta familia Horodinschi. Membrii acesteia, doi bunici şi patru nepoţi cu vârsta de 3, 9, 11 şi 12 ani, locuiesc într-o casa cu 2 camere (o bucătărie şi dormitor). Faptul că aceştia duc o viaţă precară, singurul venit fiind alocaţiile copiilor, ne-a făcut să ne dorim ca in această iarnă să le oferim un Crăciun cu Zâmbete!
Printre acţiunile ce au ca scop strângerea de fonduri se numără un târg de handmade în holul Facultatii de Bioinginerie Medicala (08-16.12.2014), o seară de film (09.12.2014), un campionat de tenis de masă şi o petrecere în Hunter’s Pub (14.12.2014).
Marţi, 16.12.2014, începând cu ora 18:00, în Sala de Conferinţe a Facultăţii de Bioinginerie Medicală se va desfăşura Crăciun cu Zâmbete- ediţia a XII-a, eveniment ce încheie acţiunea de strângere de fonduri printr-o serie de momente artistice, printre care un recital de saxofon susţinut de Alex Jaxx, dansuri populare şi moderne, muzică şi corul facultăţii.
Asociaţia Studenţilor Bioingineri Iaşi îi aşteaptă pe toţi cei care vor să asiste la spectacol şi să aducă un zâmbet pe chipul celor patru îngeraşi şi bunicilor lor.

Acest eveniment este susținut de partenerii noștri: Gravez.ro, SRBM (Societatea Română de Bioinginerie Medicală), ProLife Clinics, Hunter’s Pub, iLikeIasi.ro, IasilLive, Ziarul de Iasi, iasifun.ro, Fungroup, inOras.ro, StudPass.
Link-uri evenimente:
09.12.2014, Seară de Film – http://goo.gl/hNZy0m
14.12.2014, Petrecere Caritabilă – http://goo.gl/m02EF9
16.12.2014, Crăciun cu Zâmbete – http://goo.gl/wts5iX

unnamed

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu 25 de autori și aproape 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Allianz-Țiriac Management Conference, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum (Timișoara), “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, TEDx Galați. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.