Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Iaşi: Conferință team ADventure, ediția a XI-a

0

team ADventure, Festivalul Concurs de Strategie Publicitară și Relații Publice, proiectul marca PRIME Iași, surprinde în această toamnă prin tema ediției „MAPPING IDEALS”. După înscrierea celor nouă echipe de studenți în această ADventură, proiectul trece la următoarea etapă, și anume Conferința. Aceasta este menită să-i ajute pe studenți prin oferirea unor sfaturi, venite de la specialiștii din domeniu.

La eveniment vor fi prezenți: Costin Oane, ce conduce studioul de design și branding, „BroHouse”, un business de familie, care s-a născut din povestea lui de viaţă şi a fratelui său geamăn, Horia. Patricia Bertea, antreprenor cu o puternică orientare spre analiză și strategie de marketing și Dana Iordache, Social Media Specialist la „Grepfruit” Bucureşti. Aceștia îi vor îndruma pe studenți în demersurile lor, atât pentru acest concurs, cât și pentru viitoare lor carieră în domeniu.

Conferința va avea loc în data de 15 noiembrie, la Muzeul Unirii, începând cu ora 10:00. Vă așteptăm să pătrundeți în lumea publicității și a ideilor inovatoare! Pentru mai multe detalii consultați pagina de Facebook @team.adventure.iasi și pagina de Instagram @team.adventure!

Se anunță o ediție de neuitat!

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.