IAȘI “Cartiere pentru oameni”- Întâlnire consultativă cu locuitorii din Păcurari

0

După ce am aflat care sunt interesele și nevoile locuitorilor din cartierele Dacia și Tătărași, am discutat despre metode de implicare la dezvoltarea cartierului şi după ce am participat cu drag la o iniţiativă organizată de un grup de cetățeni din Dacia, a venit momentul pentru a sădi seminţele implicării civice într-un alt cartier al Iaşului.

Pe 25 ianuarie 2014, în intervalul 10.00 – 13.00, invităm locuitorii cartierului Păcurari (IAȘI) în incinta Școlii “Petru Poni”, la o discuție cu reprezentanții Asociației Mai Bine în cadrul unei întâlniri consultative unde vor fi abordate interesele și nevoile comunităţii locale.

De asemenea, în cadrul întâlnirii cu locuitorii din Păcurari ne propunem să discutăm despre necesitatea implicării active a fiecăruia dintre noi pentru îmbunătățirea traiului în mediul urban. Cu toţii ne dorim spaţii pentru petrecerea timpului liber, activități culturale în zona în care locuim, un loc de joacă pentru copii amenajat corespunzător sau un spațiu verde curat în jurul blocului. În acest sens, Asociația Mai Bine propune organizarea de întâlniri consultative prin care să stimuleze colaborarea dintre locuitorii aceluiaşi cartier şi să faciliteze implementarea ulterioară de activităţi în comunitate, care să răspundă nevoilor și intereselor cetățenilor.

Persoanele interesate să participe la întâlnire se pot înscrie până pe 24 ianuarie la adresa de e-mail contact@maibine.eu sau la numărul de telefon 0752.409.620.

cartiere pentru oameni-A4

Întâlnirea se desfăşoară în cadrul proiectului Instrumente educative şi participative pentru dezvoltare durabilă, implementat în perioada iunie 2013 – mai 2015 de Asociaţia Mai Bine. Proiect co-finanțat printr-un grant din partea Elveției prin intermediul Contribuției Elvețiene pentru Uniunea Europeană extinsă.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează