Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

IAȘI: Aleargă şi roteşte caleidoscopul din Cros pentru școli 2020

0

Aventura celei de-a 6 ediţii a Crosului pentru şcoli 2020 capătă contur de traseu. De astăzi, 02.03.2020, te poţi înscrie ca alergător, susţinând unul dintre proiectele înscrise.

Pe locuri, fii gata, ROTEȘTE!

Cursa 1 (1,2 km): Intră pe site http://crospentruscoli.ro/2020/ la secţiunea “Proiecte înscrise” şi alege o cauză pe sufletul tău.

Cursa 2 (3,5 km): Înscrie-te ca alergător, alege o cursă potrivită pentru tine, fie din cele 4 pentru adulţi, fie dintre cele pentru copii la grupa de vârstă corespunzătoare sau la cursa deghizată de 1,2 km. Poţi să faci un salt către ambasador sau susţinător de proiect, asigurându-te astfel că proiectul îşi atinge ţelul.

Cursa 3 (5,6 km): Până pe 23 Mai, ai ocazia să-ţi creezi propriu stil de fundraising după chipul şi tipul de mărgele din care este creat caleidoscopul tău. Poţi opta pentru campanii media, folosind conţinut inspirat din proiectul pe care l-ai ales; organizează la birou un târg de bunătăți în pauza de masă, o seară de film cu prietenii sau o petrecere tematică.

Cursa 4 (8 km): Şi acum e-acum! Vino pe 23 Mai, pe Stadionul „Emil Alexandrescu” să ne sărbătorim și fii parte din mișcarea de bine a comunității din Iași.

Bonus – Cursă deghizată (1,2 km): Suntem alături de tine pe parcursul aventurii Cros pentru şcoli 2020! Intră pe pagina noastră de facebook: https://www.facebook.com/crospentruscoli/, apasă “Îmi place” şi urmăreşte postările despre cum poţi avea o campanie de fundraising de succes.

Află mai multe despre Cros pentru școli 2020 accesând linkul:

http://crospentruscoli.ro/2020/

Dacă ai nevoie de mai multe detalii, o poți contacta pe Alexandra Ignat, e-mail: alexandra.ignat@fundatiacomunitaraiasi.ro sau Doris-Amalia Cojocariu e-mail: doris.cojocariu@fundatiacomunitaraiasi.ro.

Despre autor

avatar

Bun venit pe platforma de informație și educație pozitivă, RomâniaPozitivă.ro! Avem pentru tine peste 30 000 de exemple de Bine despre România de la peste 30 de autori și colaboratori încă din 2006. Susținem și programe educaționale în diverse tematici și am lucrat cu aproape 10 000 de participanți în ultimii 20 de ani. La acest cont de autor publicăm articole, comunicate de presă, opinii și imagini pe care le primim de la colaboratori și parteneri, dar selectăm acele date care se potrivesc cu ceea ce dorim să promovăm pe platforma noastră. De Bine despre România.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.