IAȘI: Activitate de plantare a 1000 de puieţi, în localitatea Mogoşeşti / 21 martie 2015

0

Copacul de Azi pentru Oxigenul de Mâine, Ediția a II – a

Pe data de 21 martie 2015, Centrul Local „Sfântul Anton” Iaşi, filială a Organizaţiei “Cercetaşii României”, în parteneriat cu Direcția Silvică Iași, organizează cea de-a doua ediţie a proiectului „Copacul de Azi pentru Oxigenul de Mâine”, o activitate de plantare a 1000 de puieţi, în localitatea Mogoşeşti.

Începând cu 15 martie şi până la data de 15 aprilie se sărbătoreşte “Luna Pădurilor” sau “Luna plantării arborilor”. În acest context, cercetașii își propun să contribuie la formarea unei atitudini ecologice active şi responsabile, care să determine manifestarea unei conduite adecvate în raport cu mediul natural. Voluntarii ce doresc să participe la activitatea de plantare de puieți se pot înscrie accesând link-ul: https://docs.google.com/forms/d/1waqbDAdo4lDkMuIsJkYgizc5F_S0H9SGmHtGIv2uetw/viewform?edit_requested=true.

Limita de locuri disponibile este de 120 de voluntari, iar vârsta minimă admisă este de 16 ani. Persoanele care fac parte din Organizaţia Națională “Cercetaşii României” şi au vârsta cuprinsă între 11 și 16 ani pot participa la activitate împreună cu un lider însoţitor. Organizatorii asigură transportul gratuit până în localitatea Mogoșești și uneltele necesare plantării puieților. Pentru cei care au la dispoziție propriile unelte, încurajăm folosirea acestora.

Afis proiect

Cercetăşia este educaţie pentru viaţă, un mod de a trăi şi o mişcare cu impact semnificativ la nivel mondial. Ea oferă tinerilor şansa de a se angaja în diverse activităţi, leagă noi prietenii şi dezvoltă potențialul fiecărui individ și al grupurilor din care fac parte.

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează