Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

IAȘI: Activitate de plantare a 1000 de puieţi, în localitatea Mogoşeşti / 21 martie 2015

0

Copacul de Azi pentru Oxigenul de Mâine, Ediția a II – a

Pe data de 21 martie 2015, Centrul Local „Sfântul Anton” Iaşi, filială a Organizaţiei “Cercetaşii României”, în parteneriat cu Direcția Silvică Iași, organizează cea de-a doua ediţie a proiectului „Copacul de Azi pentru Oxigenul de Mâine”, o activitate de plantare a 1000 de puieţi, în localitatea Mogoşeşti.

Începând cu 15 martie şi până la data de 15 aprilie se sărbătoreşte “Luna Pădurilor” sau “Luna plantării arborilor”. În acest context, cercetașii își propun să contribuie la formarea unei atitudini ecologice active şi responsabile, care să determine manifestarea unei conduite adecvate în raport cu mediul natural. Voluntarii ce doresc să participe la activitatea de plantare de puieți se pot înscrie accesând link-ul: https://docs.google.com/forms/d/1waqbDAdo4lDkMuIsJkYgizc5F_S0H9SGmHtGIv2uetw/viewform?edit_requested=true.

Limita de locuri disponibile este de 120 de voluntari, iar vârsta minimă admisă este de 16 ani. Persoanele care fac parte din Organizaţia Națională “Cercetaşii României” şi au vârsta cuprinsă între 11 și 16 ani pot participa la activitate împreună cu un lider însoţitor. Organizatorii asigură transportul gratuit până în localitatea Mogoșești și uneltele necesare plantării puieților. Pentru cei care au la dispoziție propriile unelte, încurajăm folosirea acestora.

Afis proiect

Cercetăşia este educaţie pentru viaţă, un mod de a trăi şi o mişcare cu impact semnificativ la nivel mondial. Ea oferă tinerilor şansa de a se angaja în diverse activităţi, leagă noi prietenii şi dezvoltă potențialul fiecărui individ și al grupurilor din care fac parte.

Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.