IAȘI: 12, 13 și 14 iulie sunt dedicate maestrului suspansului, Alfred Hitchcock

0

ArtHouse Central, primul arthouse din Romania deschis la Iasi, dedica zilele de 12, 13 și 14 iulie maestrului suspansului, Alfred Hitchcock. Timp de trei zile, iesenii sunt asteptati la proiectiile a patru dintre cele mai cunoscute productii ale faimosului regizor britanic.

Castigatoare a numeroase premii Oscar si nominalizate la zeci de alte festivaluri internationale de film, peliculele semnate de Hitchcock care vor rula in salile de cinema ale Arthouse Central sunt: Rear Window, Vertigo, The Birds si Psycho. Iesenii vor avea asadar ocazia de a vedea pe marile ecrane patru capodopere cinematografice intrate in istoria cinematografiei.

Alfred Hitchcock este unul dintre cei mai cunoscuti regizori britanici din toate timpurile, este maestrul suspansului.

Program filme:

Vineri, 12 iulie – Rear Window (18.00)

Sambata, 13 iulie – Vertigo (16.30)

– The Birds (19.30)

Duminica, 14 iulie – Psycho (19.00)

Hitchcock-Arthouse

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează