IaȘi Plantează, 2 aprilie 2011

0

Pe 2 aprilie 2011, începând cu ora 10, Asociația Mai Bine și Asociația TERIS organizează acțiunea IaȘi Plantează. Aceasta face parte din ediția a cincea a proiectului IaȘi Reciclează, implementat în parteneriat cu organizațiile Recolamp și Eco-Rom Ambalaje.

Aproximativ 200 de puieți vor fi plantați la ieșirea din Iași, într-o zonă cu risc de alunecări de teren de lângă bulevardul C. A. Rosetti, în apropierea pârâului Cacaina.

Acțiunea este organizată cu sprijinul S.C. Servicii Publice Iași S.A., care va oferi materialul săditor, va pune la dispoziție uneltele necesare plantării și va oferi asistență tehnică.

Voluntarii se pot înscrie pe site-ul proiectului www.iasirecicleaza.ro, unde se găsesc mai multe informații despre această activitate.

IaȘi Reciclează este o inițiativă pentru protejarea mediului înconjurător și implicit pentru crearea unei culturi civice care să susțină dezvoltarea durabilă a orașului Iași. În cadrul ediției din 2011, vor fi organizate ateliere de lucru manual, Colțul verde – un concurs între licee, evenimente Gustă Slow, sesiuni informative, ateliere de cultură civică contemporană, plantări, proiecții de filme și concursuri online.


Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează