Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

IaȘi Plantează, 2 aprilie 2011

0

Pe 2 aprilie 2011, începând cu ora 10, Asociația Mai Bine și Asociația TERIS organizează acțiunea IaȘi Plantează. Aceasta face parte din ediția a cincea a proiectului IaȘi Reciclează, implementat în parteneriat cu organizațiile Recolamp și Eco-Rom Ambalaje.

Aproximativ 200 de puieți vor fi plantați la ieșirea din Iași, într-o zonă cu risc de alunecări de teren de lângă bulevardul C. A. Rosetti, în apropierea pârâului Cacaina.

Acțiunea este organizată cu sprijinul S.C. Servicii Publice Iași S.A., care va oferi materialul săditor, va pune la dispoziție uneltele necesare plantării și va oferi asistență tehnică.

Voluntarii se pot înscrie pe site-ul proiectului www.iasirecicleaza.ro, unde se găsesc mai multe informații despre această activitate.

IaȘi Reciclează este o inițiativă pentru protejarea mediului înconjurător și implicit pentru crearea unei culturi civice care să susțină dezvoltarea durabilă a orașului Iași. În cadrul ediției din 2011, vor fi organizate ateliere de lucru manual, Colțul verde – un concurs între licee, evenimente Gustă Slow, sesiuni informative, ateliere de cultură civică contemporană, plantări, proiecții de filme și concursuri online.


Despre autor

avatar

Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă, www.RomaniaPozitiva.ro cu peste 30 de autori și peste 30 000 de articole de Bine despre România publicate încă din 2006. Florin are aproape 20 de ani de experiență ca trainer pentru circa 10 000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: facilitare de procese de învățare, orientarea spre soluție (psihologie pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, design thinking, managementul echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, teambuilding. Florin a lucrat 4 ani în industria berii alături de InBev având atribuții de training pe mai multe procese de vânzări și de business pentru o rețea cu peste 40 de firme de distribuție de bunuri de larg consum pe întreg teritoriul țării. Florin și-a început cariera profesională alături de echipa AIMS Timișoara - 4 ani de experiență în recrutare și selecție de personal și training. Florin are experiență ca moderator/speaker pentru diverse evenimente și conferințe: TEDx București, Impact HUB, Zilele Biz, Future Makers, ASPEN Leadership Program, Leaders for Justice Program, Automotive Forum, “Conferința Anului Viitor”, Inspiro, Bucharest Integrity Gathering, Conferința de Voluntariat, The Conference about Happiness, “Fabricat în Țara lui Andrei”cu NESsT & Petrom, WWF Școli Verzi în Europa, Criminalitate Forestieră WWF, Interpol, Client Earth), TEDx Galați, TEDx Constanța. Majoritatea clienţilor lui Florin sunt din aria de business, companiile activând în domenii foarte diferite (servicii, IT, automotive, bunuri de larg consum, consultanţă) pe întreg teritoriul ţării. Florin este implicat şi în proiecte de training și facilitare pentru organizaţii nonguvernamentale. Florin a fost membru entuziast în organizațiile AIESEC Timișoara și ARDOR Banat. Florin desfăşoară şi proiecte de training și facilitare în sistem deschis („open training”), un exemplu de astfel de program fiind cursul „Train the Trainers” cu Institutul Român de Training și Training Cafe. Motivaţia principală este dorinţa de a schimba lucrurile în Bine în România. Florin este certificat Formator A.N.C., White Belt @ ABInBev. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică uneori chiar clasică și indiană.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.