Anticoronavirus - exemple de implicare socială și soluții pentru gestionarea pandemiei

Happy Movie vine la Suceava!

0

2013-06-14 - banner - happy movie - Suceava_300x250 Se pare că documentarul despre fericire are mare succes la publicul român pentru care sâmbătă asta, pe 15 iunie, organizatorii din Asociația Inițiativa pentru Fericire merg la Suceava!

Evenimentul începe de la orele 19.00 și are loc la Talcioc Cultural.

Pentru cei care încă nu ați aflat ce este Happy Movie și de ce anume este el atât de iubit de întrega planetă, aflați că, timp de 4 ani, regizorul nominalizat la Oscar, Roko Belic, a colindat lumea întreagă. A mers din SUA până în Japonia, din Danemarca până în Africa, pentru a descoperi care este secretul celei mai râvnite emoții, fericirea!

Pe parcursul celor 78 de minute, multipremiatul documentar Happy Movie însumează interviuri cu băștinași, simple persoane, experți în dezvoltare personală sau neurologi specializați în studiul fericirii, spre o mai profundムînţelegere a ceea ce înseamnă fericirea şi cum putem urmăƒri o viață mai sănătoasă şi mai fericită.

HAPPY, un documentar excepțional, combină  elemente din viață realăƒ, dramムumanムşi știință de ultimaƒ orムpentru a oferi perspective în misterele fericirii.

Ţările în care s-a realizat cercetarea sunt USA, Brazilia, Anglia, Scoția, Egipt, India, Japonia, Bhutan, Danemarca, Namibia, Kenya, China, Thailanda, iar documentarul este narat de Marci Shimoff, autor al best seller-ului „Happy for No Reason” şi „Chicken Soup
for the Woman’€™s Soul”.

De asemenea, au fost realizate mai multe interviuri cu experți și neurologi în domeniul fericirii, precum: Ed Diener, Sonja Lyubomirsky, Daniel Gilbert, Gregory Berns, Mihaly Csikszentmihalyi, P. Read Montague, Tim Kasser și Richard Davidson.

Dacă ești din Suceava sau împrejurimi și vrei să vii, rezervă-ți un loc aici.

Mai multe informaţii despre acest eveniment sau altele aparţinând Asociaţiei Iniţiativa pentru Fericire, pe site-ul lor, aici: http://www.ipf.ro/

Despre autor

avatar

Asociația Inițiativa pentru Fericire activează din septembrie 2012. Misiunea Asociației Inițiativa pentru Fericire este creșterea scalabilă a gradului de fericire din România, folosind instrumentele psihologiei pozitive fondată de Prof. Dr. Martin Seligman prin: difuzări de documentare pe tema fericirii sau subiecte adiacente, organizarea de dezbateri, organizarea de ateliere de lucru și conferințe. Asociația se adresează în mod special tinerilor, elevi de liceu și studenți la facultate și membrilor comunității cu vârste între 25 și 45 de ani.

Comentează

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.