Hand made si Vintaje de Mos Nicolae in centrul vechi al Galatiului / 3 – 5 decembrie 2010

0

„TARG VINTAGE & HANDMADE DE…MOS NICOLAE”

Perioada: 3 – 5 decembrie 2010, zilnic intre orele 11.00 – 18.00
Locatia: Club „Zod!ar” (fostul cinema „Popular”) – spatiu inedit in centrul vechi al Galatiului

Sarbatorile de iarna cu Mos Nicolae, Craciunul si Anul Nou sunt asteptate de toti, de la cel mai mic la cel mai mare, ne umple sufletele de veselie, emotie, bucurie si iubire. Cu totii asteptam ziua darurilor, sa ne pregatim ghetutele la usa, sa impodobim bradul cu globulete vesele, stralucitoare si peteala argintie alaturi de cei dragi.

Astfel, Mos Nicolae vine cu o gama  variata de decoratiuni, bijuterii handmade, accesorii, haine vintage si contemporane, tinute minimaliste, suveniruri.
Colectionari de vintage, tineri designeri sau creatori de accesorii handmade, isi vor astepta clientii dragi.

NOU: in cadrul targului vom avea si… TROC DE ACCESORII SI HAINE !!!

La targul “Madame Vintage” poti gasi de toate: bijuterii, impletituri, hainute vintage, vederi, carti vechi, genti s.a.  – la preturi  mai mult decat prietenoase.
Sunt invitati toti iubitorii de arta vintage si handmade – un eveniment pe care nu trebuie sa-l ratati !

Pe tot parcursul evenimentului avem asigura muzica buna, care te va induce intr-o atmosfera boema, veche  si sunteti invitati la un ceai sau o cafea fierbinte chiar de echipa de la “Zod!ar”

Intrarea este libera!
Pentru detalii si inscrieri:officedecoratiuni@yahoo.com

Daruiti  celor mai dragi cadouri pentru zilele de sarbatoare !!!
Va fi prezent si un fotograf profesionist pentru a va pastra cele mai frumoase amintiri.

(foto de pe afis: Cristian NASTASE )

Va asteptam cu mult drag,
Echipa „MADAME VINTAGE”

Organizatori: Constance VINTILA – artist decorator, Angela BACIU – scriitor – in parteneriat cu: „Magic Fm” si „Club Zodiar”

PS: Multumim Angela Baciu pentru informatie!

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează