Gustă Slow – local şi de sezon / Roadele toamnei

0

În fiecare an, pe data de 16 octombrie, se sărbătorește Ziua Internațională a Hranei. În același gând al susținerii micilor agricultori și al încurajării creșterii de legume, fructe și alte produse într-un mod cât mai responsabil față de natură, am decis să nu ratăm ocazia de a ne aduna la o nouă ediție  Gustă Slow – local și de sezon, unde vom degusta din roadele toamnei.

Vă invităm așadar marți, 16 octombrie 2012 începând cu ora 18.00, în incinta Cafenelei Acaju, pentru a lua parte la o degustare pregătită cu respect pentru alimentele scoase direct din pământ, din apreciere pentru rodul pe care sezonul ni l-a oferit și din bucuria de a găti arome proaspete. De la salate la deserturi, de la mâncăruri specifice la altele mai cu dichis, vom așeza pe mese preparate ovo-lacto-vegetariene și vegane gătite cu grijă de voluntari, din produse achiziționate de la micii agricultori.

Numărul locurilor disponibile este pentru 40 de persoane. Intrarea la eveniment se face pe bază de bilet, în valoare de 15 lei, care poate fi achiziționat în ziua evenimentului sau începând cu joi, 11 octombrie, de la Cafeneaua Acaju. Pentru a face rezervări, puteți trimite un mail la adresa contact@maibine în care să precizați datele de contact și numărul de persoane pentru care doriți să faceți rezervarea.

Evenimentul este organizat cu sprijinul Fundației Comunitare Iași, al partenerilor Sucul Naive, Adelicii și al Cafenelei Acaju și face parte din proiectul „Cultură Civică Contemporană”, finanțat de Primăria Municipiului Iași și derulat în perioada iunie – decembrie 2012.

 

Despre autor

avatar

Eu sunt Andra. Îmi place să descopăr locuri noi şi să le cutreier la pas. Mă scufund uneori în lectură, în căutarea unor momente de linişte care îmi încarcă bateriile. Scriu cu drag despre ceea ce mă face fericită, privind mereu la lucrurile bune din jurul meu. Iubesc ceaiul, ciocolata neagră şi oamenii zâmbitori. Pentru că şi eu sunt unul dintre ei:) Pentru mai multe pilule de optimism, încearcă şi aici www.zambetsisanatate.ro

Comentează

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.