Grupul Rompetrol susţine comunităţile izolate din Vrancea şi Buzău prin donații de carburant pentru intervenţiile de deszăpezire

0

Grupul Rompetrol a donat carburant pentru intervenţiile de deszăpezire a patru comunităţi izolate din judeţele Vrancea şi Buzău. Valoarea sprijinului acordat autorităţilor locale pentru eliberarea drumurilor se ridică la 7,000 USD.

“Este datoria noastră morală să venim în sprijinul comunităţilor afectate de ninsorile abundente din această lună. Spiritul de solidaritate şi unitate ce caracterizează Grupul Rompetrol este din nou demonstrat în această campanie umanitară. Acest demers este parte a platformei de responsabilitate socială corporativă Energia vine din suflet ce presupune oferirea de sprijin comunităţilor pentru soluţionarea problemelor de ordin social cu care se confruntă”,  declară Alexey Golovin, Director Comunicare şi Marketing al Grupului Rompetrol.

 

Satele beneficiare – Mărăcineni, Luciu, Vadu Paşii din Buzău şi Dumitreşti din judeţul Vrancea au fost grav afectate de căderile masive de zăpadă din luna februarie, mulţi locuitori rămânând fără resursele necesare traiului zilnic. În acest sens, angajaţii Rompetrol din Bucureşti, Năvodari şi Ploieşti au demarat în perioada 13 – 17 februarie o amplă campanie internă de strângere de alimente neperisabile, îmbracăminte, pături destinate locuitorilor din comunităţilor izolate ce nu au posibilitatea de aprovizionare. Acestea vor fi trimise, în data de 17 februarie, către centrele locale de colectare ale Ministerului Apărării Naţionale, care le vor transporta către localităţile izolate.

 

Grupul Rompetrol se implică activ în proiecte de responsabilitate socială prin platforma sa „Energia vine din suflet”, care cuprinde programul naţional „Împreună pentru fiecare” şi alte proiecte punctuale din domeniile protecţia mediului şi sănătate. În ultimii trei ani au fost implementate în toate judeţele ţării 55 de proiecte de intervenţie comunitară, cu o investiţie de peste 750,000 USD, pentru beneficiul direct al 200,000 de persoane. De asemenea, Grupul se implică în activităţi caritabile sau de sponsorizări, având colaborari pentru susţinerea SMURD, a Asociaţiei Ovidiu Rom, Galei Societăţii Civile, sau ca partener al prestigiosului Festival Internaţional George Enescu.

Despre Rompetrol:

Grupul Rompetrol NV. este o companie petrolieră multinaţională, cu sediul în Amsterdam, Olanda, desfăşurându-şi activitatea în 12 ţări şi cu majoritatea activelor şi operaţiunilor în Franţa, România, Spania şi Sud-Estul Europei. Grupul Rompetrol este implicat în activităţi de rafinare, marketing şi trading, dar şi în operaţiuni adiţionale – explorare şi producţie, servicii petroliere, EPCM, transport, etc. Grupul intenţionează să devina unul dintre cele mai importante companii integrate petroliere din Europa şi să obţină o poziţie consolidată în bazinul Mării Negre şi al Mării Mediterane.

 

 

Despre autor

avatar

Co-Fondator RomâniaPozitivă.ro, Florin este educator de emoție și gând pozitiv. Florin susține acest demers prin programele sale de training și prin platforma de informație și educație pozitivă www.RomaniaPozitiva.ro. Florin are peste 15 ani de experiență ca trainer pentru circa 8000 de participanți, iar domeniile de expertiză includ: "solution thinking" (gândire pozitivă aplicată pentru rezolvarea problemelor), antreprenoriat social, ”train the trainers”, managementul oamenilor/echipelor, management de proiect, recrutare şi selecţie, comunicare, echipe eficiente, teambuilding. Florin este mare fan de biciclete, mișcare în aer liber, muzică, uneori chiar clasică și indiană. Motivaţia principală a lui Florin este dorința de a schimba lucrurile în Bine în România și încrederea că asta se poate.

Comentează